2010-12-20, 00:28
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Essence cz. VII
Cytat:
Napisane przez Arrianna
Greatdee - chakra jest milusia :P jechałaś po foxa i zulu? :P ja mam oba ale jeszcze nie otwarte... bo mam jeden identyczny z zulu z yves rocher i jeden identyczny jak fox prawie z catrice... myślałam, zeby je wymienić ale mega nie chcę ich wymieniać :P
Paletka mówisz - mi ostatnio jakoś mania cieniowa osłabła. Teraz mam manię na róże  nie mogę się doczekać aż jeden przyjdzie 
|
Ale Chakrę już mam A jechałam specjalnie po Zulu i Foxa, bo poprzednio też się spóźniłam Może chcesz się wymienić? Coś tam bym mogła za nie chętnie oddać Lakierów mam sporo, często maluję lakierem 1x i zapominam o nim :P Jakby co to PW, coby nie zaśmiecać wątku 
Mi mania na cienie też już minęła, ale jakoś ta trójka ciągle mi szeptała do ucha "weź mnie, weź", że w końcu uległam 
Z manii różowej powoli wychodzę, ale POWOLI :P Dlatego dzisiaj kupiłam róż wypiekany z KOBO... Z Essence chciałam coś, cokolwiek (poza Duo dla blondynek, ale to na prezent ), i jak coś mi w oko wpadło to się okazywało, że już to mam :P Hue hue...
|
|
|