Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-20, 13:45   #898
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

ale wczoraj był spontaniczny dzień. Zadzwonił do nas kolega i nagle stworzyła się niezła impreza u niego w domu. Wróciłam z mężem po 2 oczywiscie język jak i nogi ostro mi sie plątały. A dziś big kac i pytanie "jak wytrzymam w pracy"

India bardzo ładne mebelki

Gucia fajnie, że wieczór się udał

Atomufka kurcze.. to się macie z tym samochodem.
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ból głowy i pustynia w buzi ło matko Muszę się wbić dziś do pracy na lekcji (nie na przerwie) bo mi głowa pęknie.

Byliśmy wczoraj u koleżanki , która jest w 22 tyg ciazy. Ma śliczny brzuszek, taki kształtny, okrąglutki. I tydzień temu się dowiedziała, że będzie córcia

Aaaa i oczywiście cały wieczór bawiliśmy się z ich Yorkiem. Tzn wyrywaliśmy go sobie z mężem i.... mój mąż powiedział, ze jak będzie miała małe (za pół roku) to mąż zamawia dla nas jednego czad

a co do tego kaca to ja zawsze później sobie w twarz pluje po co piłam

czy ja cie mam na nk chyba nie co

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Idę piec chlebek
smaka tylko robisz :P

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
stokrotka24 ktosia86 mona_ja kasiaher Gucia0987 dziekuję za kciuki
mamy w domu meksyk od 10 jest na nogach i już pada bo chce spać, musimy go nosić on się drze zasypia w każdej pozycji.. a gdzie tam 14...
beznadziejne badanie...

kasia trzymam kciuki i wierze że jaką nie podejmiesz decyzję odnośnie teściowej to będzie dobra... mam też nadzieje że koleżanka nie będzie was obciążać...

Ana*** takie prezenty z ukrytymi kosztami są rewelacyjne...

idę walczyć z Patem. teraz moja kolej...
Pat może sam się zmęczy i padnie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora