2010-12-20, 16:10
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: DAJ PIŁKEEEE Mistrzynie Świata w spamowaniu przedstawiają odsłonę 12. loży Łona
Cytat:
Napisane przez olivia86
ja bym nie powiedziała, że Czewa ma farta..chłopaki robią swoje, grają dobrze to i mecze wygrywają 
|
Przynajmniej teraz mamy sile przebicia - Janeczek, Murek i Krzysiek dobrze graja (jak nigdy)... Inne zespoly z wiekszym kapitalem i zawodnikami sprowadzanymi zza granicy zawiodly, a my ze skromny polskim skladem i kasa zaskoczylismy .... 
Cytat:
Napisane przez joaa
I to są fajne, racjonalne argumenty, choć nie zgodzę się po części z drugim, a całkowicie z trzecim.
Bo gdyby Zator nie grał dobrze, to ani w Czewie, ani w Skrze by nie grał. No i On zawsze "należał" do nich, wypożyczenie nie trwa wiecznie - Hebda też pewnie kiedyś do Bełka wróci 
Moim zdaniem z tymi meczami właśnie tak nie jest. Na pewno nie było zwłaszcza na początku sezonu, kiedy to brylowała jeszcze Zaksa. Teraz, kiedy Skrzaty wrócą z Kataru, też będzie ciekawie. Już widać po chopakach małą zniżkę formy, co oznacza, że mogą być osiągalni, kiedy wrócą do Ligi. Zwłaszcza, że mecze, które będą nadrabiać, wcale nie będą łatwe
I na to mamy nadzieję wszyscy
Ja się spodziewałam. Czewa zawsze ma mocny skład. Niby mówią, że młodzi gracze... ale Oni są już bardzo doświadczeni 
-
|
Skrzaty <lol> 
W mojej opini Zator ogral sie i wytrenowal w Czewie.
Juz w polowie tamtego sezonu stwierdzilismy ze wezma go do skry spowrotem 
Wiesz trudno miec za zle, ze Skra jest taka dobra a reszta taka sobie...
Ale dla mnie, dla widza jest nudno, dlatego zawsze jestem za przeciwnikiem skry 
Ale czy skra jest rzeczywiscie 'dream team' to sie okaze ale nie w naszej lidze ale na zewnatrz 
Cytat:
Napisane przez ewkaa
noo co kto lubi  ja tam dobrze go obejrzałam i szału ni ma
wiesz co? może i beznadzjena, mała, miejsca niewygodne ale jest taka jak ja to nazywam 'swojska'  i dobrze widac z kazdego miejsca wszystko co sie chwali
aha! oficjalnie witam się (Cię) 
|
Hello
A co ze Zbyszkiem bylo nie tak ? 
Oprocz tego ze wypial sie na czewie w zeszlym sezonie 
Szkoda ze nie poszlam na mecz, moze by sie odwidzial i mialabym spokoj 
Apropos hali to ja marze o nowej
|
|
|