Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bez tytułu 7
Wątek: Bez tytułu 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-20, 19:20   #2113
xkulkausmiechux
Rozeznanie

Dot.: Bez tytułu 7

Dimek ładny podpis i piosenka też fajna, niestety nie mogę jej ściągnąć bo nie ma... masz moze żeby wysłać ?

Widzę jak zwykle jesteście wylewne i rozmowne. Byłam przygotowana na to, że całą noc będę nadrabiała a tu zonk. A ja przyszłam, złożyć przedwcześnie życznia, sto lat w szczęściu i miłości byście nie łamały kości no i Świąt wesołych jak to się mówi w środę opuszczam Was i nie tylko Was dlatego pomyślałam, że może zawitam chociaż na chwilkę... pokazać się, ze żyję - jakby ktoś pytał

A z nowości, pewnie nie wiecie więc mówię :P Otworzyli PIERWSZY oficjalny sklep ŁKS-u co prawda musieliśmy czekać na niego ponad 100 lat ale ważne że w końcu się ktoś postarał !

I przenoszą mój pub kochany Wczoraj się dowiedziałam Bedzie teraz dalej do niego... ale na szczęście przenoszą sie na Ełkaesiackie tereny

Słyszałam dzisiaj ze podobno Święta mają być bez śniegu mam nadzieję że od stycznia z min 20 stopni na plusie będzie...

Może ktoś odpisze do środy, to będzie miło całkiem

ŁKS-u.
motocykli.
aktorstwa.

Cel:
Zostać aktorką, posiadać motocykl i jeździć nim na mecze.

"(...) Wtedy już się uparłem, to była ambicja... Jak mnie tam skur*syny nie chcą to ja się tam właśnie dostanę."

K. Kieślowski.
xkulkausmiechux jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując