2010-12-20, 18:41
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: DAJ PIŁKEEEE Mistrzynie Świata w spamowaniu przedstawiają odsłonę 12. loży Łona
Cytat:
Napisane przez ewkaa
Miss masz jednoWierzbowskiego i wybaczcie dzieFszyny ale nie mogłam sie opanować.. 
|

Cytat:
Napisane przez arkadia1616
|

Cytat:
Napisane przez joaa
Ładnie też po meczu Jurek w studiu (!  ) zgasił letko Drzyzgę. Na samym począteczku, pierwsze wrażenia po spotkaniu, wypowiedział się Iro, potem Jurek: no, Wojtka słuchaliśmy teraz przez godzinę, to może niech się wypowie Rysiek  Albo potem walnął(nie pamiętam dokładnie): to teraz może o bloku powiem, i lepiej, żebyście się ze mną zgodzili... 
|

Cytat:
Napisane przez Karola20
Żeby Was szlag i pierony kuliste trafiły. Ja tu po przechlanym całym weekendzie do siebie dochodzę a te mi takie rebusy tutaj! Nie możecie jakoś bardziej po polsku tych zdań składać 
Ja tam na Fabiana się nie pcham 
ZA SAŁATO! 
|
przepraszam?
taaa, jasne.
si!
Cytat:
Napisane przez Karola20
Bjuti- a Ty wiesz, że na ten niedzielny Finał PP idzie też z Nami Sylwia  Także nie wiem jak to przeżyjesz. Nie sadzajcie Nas koło siebie bo będzie po meczu 
|
i ja może
Cytat:
Napisane przez Beautiful lie
Trento wygrało 25:23 z Paykanem pierwszego seta ... mam nadzieję, że Paykan się postara i doprowadzi do 5 setów żeby zmęczyć Trento 
|
chyba kpisz! 
Cytat:
Napisane przez joaa
Może Kaśka nam powie, gdzie jeszcze. Męża ma chyba porządnie zmacanego, ni? 
|
ni! a który niezacny w naszym haremie? (tylko żeby się tu zaraz propozycje niezacnych nie rzuciły )
Cytat:
Napisane przez Beautiful lie
 i to nie wiesz jak porządnie 
wydaje mi się, że tylko tu mają, ale mogę się mylić, Kaśka popraw jak źle mówię 
|
tylko tam...
wróciłam... stałam 5h!!! na PKS-ie i czekałam na je.bany autokar, palców u stóp nie czuję mam 4 z matmy! i 4 z chemii! i z polaka! matko, umieram.
brawo Trento, brawo Skra, ale tak na prawdę... Czy mogłoby być inaczej ? Nie! Zwalniam się jutro żeby zdążyć na 17...
Czas edycji: 2010-12-20 o 18:46
|
|
|