Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DAJ PIŁKEEEE Mistrzynie Świata w spamowaniu przedstawiają odsłonę 12. loży Łona Fajt.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-20, 18:49   #529
Beautiful lie
Zakorzenienie

Dot.: DAJ PIŁKEEEE Mistrzynie Świata w spamowaniu przedstawiają odsłonę 12. loży Łona

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;23892099]spoko polecam sie na przyszłość
sama cieszyłam się w pracy jak głupia żeby siary w pokoju nie robić i nie przeszkadzać współpracownikom poszłam poskakać do kuchni
za Skrzaty

No to łykniem za Skrzaty jeścio raz[/QUOTE]
okej

Cytat:
Napisane przez Amy4594 Pokaż wiadomość
Ja miałam tydzień temu i moja mama nie została przeze mnie na nią zaproszona.

Prawie zemdlałam w szkole.
aha

ułał ... napisz później co jest ...
Cytat:
Napisane przez kaska31_ Pokaż wiadomość
tylko tam...

wróciłam... stałam 5h!!! na PKS-ie i czekałam na je.bany autokar, palców u stóp nie czuję mam 4 z matmy! i 4 z chemii! i z polaka! matko, umieram.
brawo Trento, brawo Skra, ale tak na prawdę... Czy mogłoby być inaczej? Nie! Zwalniam się jutro żeby zdążyć na 17...
ahh, dobrze jestem rozeznana nie, że coś ten, co nie, ale ciepło mają w tym Katarze i łóżka wygodne

;/
a tak się żaliłaś na oceny, mówiłam, że będzie git
finał, finał, będzie zgon x 589647521365
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..."
Beautiful lie jest offline Zgłoś do moderatora