Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - POmeridiowe weteranki odchudzania
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-20, 20:46   #172
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Dot.: POmeridiowe weteranki odchudzania

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
Kasiu, pracowałam w kilku firmach: w OHP byłam specjalistą ds kontaktów międzynarodowych, a w ostatniej firmie prawie 5 lat byłam kierownikiem ds operacji zagranicznych i zarządzania należnościami.. tu miałam szeeeeroki zakres obowiązków: eksport/import kontakt z kontrahentami, częściowo kadry i księgowość i windykacja.. od czerwca mówiłam, że się nie wyrabiam, bo mam za dużo obowiązków, a tu ciągle nowe dokładają poza tym szefowa straszna kombinatorka.. żałuję, że nie nagrywałam rozmów z nią. poszłabym do sądu pracy.
Ahaa, no to ciekawe.... szkoda, że ja nie mogę się nigdzie w fajne miejsce wkręcić.... praca biurowa mi jak najbardziej opowiada, jednak no cóż u mnie jest ciężko i z moim wykształceniem (mgr socjologii) też nie bardzo... masakra...
a jak tam zmieniło się coś u Ciebie w tej kwestii? jakieś rozmowy kwalifikacyjne czy coś?

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
żyjecie Dziewczyny???
żyję,,, rozchorowałam się i byłam na tygodniowym L4 i jakoś nawet nie miałam ochoty na internet...
przez to choróbsko niestety zaniedbałam ćwiczenia... ale wczoraj już ćwiczyłam i jest ok jak zwykłe to do góry to w dół... ale dam radę
Chcę się trochę ogarnąć przed sylwestrem... super by było jakby te 4kg zeszło... :P jadę z fajnymi ludźmi, z samymi szczuplakami więc chce się czuć chociaż trochę lepiej...

Cytat:
Napisane przez BigGirlsDontCry2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pewnie mnie zlinczujecie, że tak w środuku rozmowy się wtrące ale chciałabym wiedzieć czy jest jeszcze jakies cudo takie jak meridia ? duzo czytalam na temat slimex-u 15 ale nie ma go w Polsce
Jeżleli jest jakaś dobra dusza zorientowana to proszę o odpowiedz
ja też szukam zamiennika tego cudownego leku... niestety nic nowego nie ma.
w styczniu idę do mojego diabetologa, on dość dużo wie o takich środkach, podpytam może coś ciekawego mi podpowie i przepisze jak coś dam znać więc zaglądaj tutaj do nas

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując