Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-20, 20:15   #3531
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c

Cytat:
Napisane przez kafuniax Pokaż wiadomość
Lea! jak Ty to robisz że Twój Tymuś taki ruchliwy?! normalnie szok! super się przemieszcza. Widzę też, że masz wykładzinę dywanową, też o tym myślę, bo jak Szczepanek będzie po panelach się przemieszczał?
ja nic nie robię, po prostu kładę dziecko na podłodze i niech sobie radzi.
Tak, w pokoju Maksia jest wykładzina dywanowa... fajnie bo ciepło w tyłki, i się dziecko nie ślizga jak na panelach czy płytkach, ale minus taki, że czyszczenie trudne... na wiosnę będziemy musieli wykładzinę zdemontować i karszerem potraktować... bo mnóstwo na niej plam wszelkiej maści

Cytat:
Napisane przez panna migotka Pokaż wiadomość
ponawiam pytanko o krzesełka: czy ważny jest regulowany podnóżek?
nie wiem, czy ważny, ale my mamy.

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość

wczoraj o 24.50 dostalam @ a było tak fajnie
a czemu miałabyś mieć lepiej niż reszta...

Cytat:
Napisane przez justin18061976 Pokaż wiadomość
Bardzo sie ciesze, ze jestescie chetne na te zdjecia. To co - w czasie Swiat pstrykamy foteczki i potem wysylamy do Szaji (pewnie powinnam napisac Szai - ale Szaji - ladniej wyglada)
tak własnie.

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
Ewcia wczoraj 1 raz zrobiła coś, co chyba było próbą przejścia z leżenia na boku do siadu. nie nadążam za nią.

małż mi się rozkłada. akurat teraz, jak ma prawie cały wolny tydzień i mieliśmy dokończyć przygotowania do Świąt.
oby Ewci tylko nie zaraził...
dla Ewci.
i zdrówka dla wszystkich!

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Kobitki, czy Wasze dzieciska odejmują już sobie jedno mleko??
Zanim Tymka jelitówka dopadła, to odjął sobie jedno mleko... potem w czasie choroby jadł bardzo mało, raptem 300-400ml na dobe- tak przez kilka dni, a teraz chyba nadrabia straty, wczoraj pił 5 razy w sumie 980ml i raz zupkę- 3/4 dużego słoika.

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
.
Muszę się pochwalić ze mała ma wysyp nowych umiejętności- do tej pory nie lubiła się turlać teraz non stop robi jak ja to mówię "turli turli", mówi baba tata i mama, pełza z prędkością światła jak zobaczy np pilota, komórkę lub moją książkę, a wczoraj leżała na podusi i nagle...siadła ale tylko raz.
wielgachne gratki!

Cytat:
Napisane przez xxNiuniaxx Pokaż wiadomość
Zdałam dziś egzamin na prawko
gratuluję!

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
A tak młoda dzisiaj sobie machała nóżkami

Sprzedałam dziś Tymka mamie i do miasta na zakupy pojechałam, już wszystko na święta kupione.
A popołudniu uderzyłam do fryzjera- mam czekoladowy brąz na włosach.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora