2010-12-20, 20:15
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Cytat:
Napisane przez kafuniax
Lea! jak Ty to robisz że Twój Tymuś taki ruchliwy?! normalnie szok! super się przemieszcza. Widzę też, że masz wykładzinę dywanową, też o tym myślę, bo jak Szczepanek będzie po panelach się przemieszczał? 
|
ja nic nie robię, po prostu kładę dziecko na podłodze i niech sobie radzi. 
Tak, w pokoju Maksia jest wykładzina dywanowa... fajnie bo ciepło w tyłki, i się dziecko nie ślizga jak na panelach czy płytkach, ale minus taki, że czyszczenie trudne... na wiosnę będziemy musieli wykładzinę zdemontować i karszerem potraktować... bo mnóstwo na niej plam wszelkiej maści 
Cytat:
Napisane przez panna migotka
ponawiam pytanko o krzesełka: czy ważny jest regulowany podnóżek?
|
nie wiem, czy ważny, ale my mamy. 
Cytat:
Napisane przez Edzia400
|
a czemu miałabyś mieć lepiej niż reszta... 
Cytat:
Napisane przez justin18061976
Bardzo sie ciesze, ze jestescie chetne na te zdjecia. To co - w czasie Swiat pstrykamy foteczki i potem wysylamy do Szaji (pewnie powinnam napisac Szai - ale Szaji - ladniej wyglada )
|
tak własnie. 
Cytat:
Napisane przez margo80
Ewcia wczoraj 1 raz zrobiła coś, co chyba było próbą przejścia z leżenia na boku do siadu. nie nadążam za nią.
małż mi się rozkłada. akurat teraz, jak ma prawie cały wolny tydzień i mieliśmy dokończyć przygotowania do Świąt. 
oby Ewci tylko nie zaraził...
|
dla Ewci.
i zdrówka dla wszystkich!
Cytat:
Napisane przez kropka75
Kobitki, czy Wasze dzieciska odejmują już sobie jedno mleko??
|
Zanim Tymka jelitówka dopadła, to odjął sobie jedno mleko... potem w czasie choroby jadł bardzo mało, raptem 300-400ml na dobe- tak przez kilka dni, a teraz chyba nadrabia straty, wczoraj pił 5 razy w sumie 980ml i raz zupkę- 3/4 dużego słoika.
Cytat:
Napisane przez olivka_7
.
Muszę się pochwalić ze mała ma wysyp nowych umiejętności- do tej pory nie lubiła się turlać teraz non stop robi jak ja to mówię "turli turli", mówi baba tata i mama  , pełza z prędkością światła jak zobaczy np pilota, komórkę lub moją książkę  , a wczoraj leżała na podusi i nagle...siadła  ale tylko raz.
|
wielgachne gratki!
Cytat:
Napisane przez xxNiuniaxx
Zdałam dziś egzamin na prawko 
|
gratuluję!
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka
A tak młoda dzisiaj sobie machała nóżkami 
|

Sprzedałam dziś Tymka mamie i do miasta na zakupy pojechałam, już wszystko na święta kupione.
A popołudniu uderzyłam do fryzjera- mam czekoladowy brąz na włosach.
|
|
|