2010-12-20, 20:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Hej, znowu zdechła jestem 
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Czytam Wasze posty i liczko mi purpurą spłonęło ... Ale Wy macie pomysły !
|
Kasia się zawstydziła 
Cytat:
Napisane przez Heroldin
I idę w łóżku legnąć. Coś czuję, że jakieś choróbsko wokół mnie krąży. Nie dam się !
|
Nie daj się 
Cytat:
Napisane przez niby nic
Sytuacja. juz rozwiązana bo powiedziałam kolezance. Reakcja typowa i do przewidzenia: 'to ja nie ide jak go znasz'  ale w koncu sie zgodziła, i tak mają sie spotkać i zobaczyć. Co nie zmienia faktu, że i tak jej popsułam humor i wkopałam w większy dół niż była 
|
Dobrze, że powiedziałaś A może będzie zupełnie inaczej niż ona myśli i będzie się dobrze bawić 
Cytat:
Napisane przez 'Estelle'
Teoretycznie jeszcze nie powinnam, Yao nadal mnie podjada  , choc już jej ograniczyłam, więc teraz tylko sniadanko, ale czasem sobie pozwalam  , oczywiście w mikroskopijnych ilościach...
|
Jakaś inka z ajerkoniakiem by się przydała 
Cytat:
Napisane przez 'Estelle'
Ooo, wpsółczuję  . Też sobie tak powtarzałam  . Czasem sie udawało  . Ale ogólnie zaobserwowałam, że tendencje są raczej spadkowe i ograniczam się nie dlatego, że boję sie konsekwencji, a dlatego, że picie alkoholu nie sprawia mi przyjemności. Winko i piwko ok, ale np. wódka na weselu albo przy świętach niekoniecznie. Jakoś tak nie idzie, no...
|
Ja już wódki nie tykam od kilku lat, nie znoszę jej smaku a sam zapach przyprawia mnie o mdłości. Piwo i wino ok, ale w rozsądnych ilościach, nie tak jak w sobotę Zauważyłam też, że ostatnio jak się napiję to szybciej mnie łapię i mniej mogę wypić - starzeję się 
Cytat:
Napisane przez 'Estelle'
Hehehehe, nie ma za dużych telewizorów  .
Nawet jak początkowo się tak wydaje.
Druga zasada: na telewizor zawsze znajdzie się miejsce 
|
Nie chodzi o to, że nie ma miejsca, tylko o to, że chyba siedzimy za blisko takiego telewizora - byliśmy przekonani, że odległość będzie min 3,5 metra a jest ledwo 3 i jak się na to patrzy to trochę bolą oczy. Chyba, że musimy się po prostu przyzwyczaić - w końcu jest spory przeskok między małym telewizorkiem 15 cali a 40 
Mamy czas do czwartku, żeby zdecydować się na wymianę...
Ale trzeba przyznać, że w HD ogląda się zuuupełnie inaczej 
Cytat:
Napisane przez 'Estelle'
Niedawno mój TŻ do mnie: A może tak 70-tkę??? 
I to nic, że miejsca już naprawdę prawie nie ma  , coś by się wywaliło z obecnego regału i na pewno by się zmieścił 
|

Cytat:
Napisane przez 'Estelle'
Jeju... to chyba taki dzień dzisiaj.
Trzy razy dziś w robocie drzemałam przed monitorem [dobrze, że w ogóle mam do tego warunki  ], wyżłopałam dwie kawy, co jest dla mnie ewenementem, bo zazwyczaj wystraczy jedna słaba.
Kumpelki w pracy też dzisiaj śnięte trasznie...
Masakra, no...
|
Ja też mam dzisiaj taki dzień, moje koleżanki w pracy chyba też 
|
|
|