Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-20, 22:34   #243
olakola
Zadomowienie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

entertete - też pomyślałam o perfumach, bo u dzieci to najbardziej wyczulony zmysł

Cytat:
Napisane przez scoobs Pokaż wiadomość
Ja moje tez powozilam w samochodzie, i raz je wyciagnelam, ale wiecie co, DAM RADE! (Moze zaczne po ciemku, zeby sobie obory nie narobic)
we Wrocławiu ludziska jeździli po parkingu przed galerią wieczorami, bo najlepszy asfalcik i w miarę bezpiecznie
ja kupiłam rolki 3 lata temu, w sklepie "zawisłam" na półkach, ekspedient miał przerażenie w oczach, dla mnie rolki są bardziej "śliskie" niż łyżwy; jeździłam z synem, tylko zatrzymać się miałam problem, bo na lodowisku jest banda, można hamować bokiem, no inaczej (a kupiłam sobie, bo syn na komunię dostał)

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Wlasnie zjadlam te parowki w tym ciescie pychotaaaaa i latwizna, jutro robie pierozki nadziewane serem plesniowym, szynka i oliwkami w ciescie francuskim
jutro robię parówki !!! a może i kilka zrobię z serkiem i szynką
tylko to jest jako przekąska, z czym to jedliście ? (piwko pewnie by pasowało, och) Dzięki za inspirację lubię łatwe i szybkie jedzonko

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
jutro ide "na sloiczki" i zastanawiam sie co jej kupic od 5 mies
u nas wszystkie słoiki obiadek/zupka "po 5 miesiącu" Kuba pochłaniał ze smakiem, jedynie "Obiadek Warzywa z jagnięciną i kaszą jaglaną" z bobovity wywołały wieczorny ból brzuszka, więc nie polecam

my mamy ostatni słoik na jutro z rybką, a potem zacznę gotować;
dzisiaj zjadł pół biszkopta (od delicji, ja czekoladę i galeretkę i resztę po nim) i dostał też piętkę do pociumkania
potem prawie mi wyrwał herbatkę tak mocno złapał za szklankę, więc dałam mu w drugiej szklance soczku i pił, mojej herbatki nie dawałam, bo z cytryną
olakola jest offline Zgłoś do moderatora