Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie Święta i Sylwester przed nami kiedy jesteśmy panienkami - PM 2011, cz.28
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-21, 11:00   #2015
emiii_87
Rozeznanie

Dot.: Ostatnie Święta i Sylwester przed nami kiedy jesteśmy panienkami - PM 2011, cz.

Cytat:
Napisane przez lemon tree Pokaż wiadomość
Dziewczyny- pomocy Za 1,5 godziny idziemy zamówić obrączki- i teraz moje pytanie Jubiler radzi zamówić obrączki o 1 rozmiar większe bo niby zimą palce są mniejsze a latem puchną. Stwierdził, że wszyscy tak kupują ale ja mam mieszane uczucia Niby później można zmniejszyć w razie czego...
też się zgadzam. mój zaręczynowy teraz mi spada a latem jest ok tylko ja strasznym zmarzlakiem jestem i mi rece grabieja zima

a co do tych sukien to moj widzial wlasnie mnie na zdjeciu podczas przymiarki ostatniej no i w pokrowcu

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez lemon tree Pokaż wiadomość
Dzięki za od odpowiedź

My póki co mamy załatwione:
-mszę w kościele
-salę
-fotografa
-kamerzystę
-zespół
-suknię
-za mniej więcej 2 godziny obrączki

Zamierzamy też dzisiaj pójść do dwóch salonów zorientować się jak sprawa wygląda z garniturami
Ślubujemy w ostatnią sobotę sierpnia więc wydaje mi się, że dość sprawnie idą przygotowania, tym bardziej, że w Polsce od momentu zaręczyn do dnia ślubu będziemy w sumie 5 razy
my tez ostatnia sobota sierpnia

jeśli chodzi o garnitur to kupimy latem przed samym ślubem chyba

26.08.2005
26.08.2009 -->
27.08.2011 -->
emiii_87 jest offline Zgłoś do moderatora