Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-21, 14:11   #2903
KajaB26
Przyczajenie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
bóle na @ to ból podbrzucha, ćmienie, skurcze innych podobnych (oprócz porodowych ileś razy mocniejszych) nie ma;-), często przechodzą do krzyża, jakby Cię ktoś walnął bejsbolem w plecy, ja mam jeszcze tak jakby mi ktoś chciał dołem ze środka wszystko wyrwac
Dziewczyny a boli Was czasami brzuch od góry i po bokach? Ja mam skurcze od mniej więcej 25 tyg. i od zawsze miałam twardy brzuch, ale ostatnio te skurcze się nasilają- czasami są co kilka minut ale wtedy brzuch boli mnie od góry a nie podbrzusze, a to jest raczej oznaka rozpoczynającego się porodu? I bóle jak na okres? W pachwinach też mnie boli, czasem tak bardzo że nie mogę się z łózka pozbierac.
Ja mam ostatnio wariację temat tego, że nie zauważę ze rodze...i pojade za późno do szpitala...ciągle mam jakieś dolegliwości i boję się ze jak przyjdą już te właściwe to je zlekceważę. Czy można przegapić rozpoczecie porodu?
KajaB26 jest offline Zgłoś do moderatora