Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasz najlepszy zakup w 2010 :) odkrycie roku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-21, 23:54   #1
indja2
Zakorzenienie

Talking

Wasz najlepszy zakup w 2010 :) odkrycie roku

Cześć dziewuszki chciałam się zapytać co było Waszym najlepszym, najbardziej trafionym zakupem w 2010 roku? zostawiam wszelką dowolność czyli od kosmetyków, poprzez ubrania i dodatki, aż na artykułach spożywczo przemysłowych skończywszy.

Dla mnie jednym z sympatyczniejszych odkryć tego roku jest wizaż - owszem kojarzyłam ten portal dużo wcześniej, ale jakoś zwlekałam z założeniem konta i sama się teraz dziwię dlaczego

Kolejne odkrycie w tym roku to produkty Lusha - pokochałam szampony w kostkach i przekonałam do nich wszystkie przyjaciółki. Podobnie było z Biovaxem i maskami do włosów.

W tym roku również odkryłam książki Douglasa Couplanda i jestem nimi zachwycona - zwłaszcza Życie po Bogu - rewelacja naprawdę polecam.

Na nowo też odkryłam serial Różowe lata 70-te i namiętnie oglądałam wszystkie sezony podobnie jak Trzecią planetę od słońca.

Kolejne odkrycie i zarazem ulubieniec to perfumy J. LO Live po prostu mój zapach.

Jeśli chodzi o ubrania to nawet nie jestem w stanie wymienić, które tyle ich było... na pewno jestem zadowolona z bluzek z bufkami, które kupiłam i butów, które upolowałam w necie.

Zapewne to nie wszystko, ale nie chce Was zanudzać jestem bardzo ciekawa jak wyglądał pod względem odkryć i zakupów Wasz rok i co możecie polecić?

Edytowane przez indja2
Czas edycji: 2010-12-21 o 23:57
indja2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując