Rozeznanie
|
Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010
ufff, poszło, nie płakał , choć na początku lustrował teściową przez kilkanaście minut, ale jakoś go wzięła, potem nakarmiła i chyba jest okej. Potem musiałam wyjść, ale podobno było dobrze, tylko chyba źle zinterpetowali jego miałczenie i zamiast na drzemkę dali jeść od razu, ale spoko nauczą się.
aneciaslonko ja receptę na 2 wezmę 30 grudnia na szczepieniu,, 9 stycznia będzie miał pół roku. teraz mamy jeszcze 4 puchy to akurat do 30 powinno wystarczyć.
Ostatnio aptekarka nie chciała sprzedać bo kiedyś mleko 2 było po 4 miesiącu chyba, i że ona tu widzi wiek 5 miesięcy to dziecko będzie niedożywione, małż musiał dyskutować. W końcu poszedł do drugiej apteki, gdzie pani powiedziała, że recepta jest źe wypisana (wypisana jak zawsze) i może sprzedać tylko 2 opakowania a nie 3. Na pytanie dlaczego może sprzedać 2 a nie 3 albo 1, zaczęła coś liczyć, to jej odparował, że zna matematykę na tym poziomie i pyta dlaczego usłyszał, że jest bezczelny No ale w tej aptece ja też mam na pienku bo kiedyś powiedziałam jednemu panu, że robi sie kolejka i że może my kupimy a potem on dokończy rozmowę, na moje nieszczęscie był to ksiądz więc też się od pani osłuchałam jaka jestem bezczelna. I dlatego jak tylko mogę to kupuję w aptece w markecie, tam nigdy nie robią problemu.
aniaa mój synek siada tylko na kolanach i ja go podtrzymuję. Ma siedziec ok 7 -8 miesiąc, więc nie zwracam na to uwagi. Neurolog np tez sprawdzała czy się podciąga (dawno już) a też piszą, żeby rodzice tego nie robili sami. Ja dopiero ostatnio spróbowałam i wychodzi mu to świetnie już. On akurat należy do ruchliwych, i teraz większość czasu spędza na brzuchu, bo sam się ciągle przekręca i mu tak dobrze, w końcu
bajka powodzenia
papeteria no oby oby w końcu pomogło, a co takiego w skutkach ubocznych jest napisane?
scoobs a wprzeciągu jakiego czasu tak mu sie zdarzyło? może zaraz zaskoczy?? U nas były juz 3 dni z rzędu bez pobudki, potem 2 dni z pobudką nad ranem, dziś znowu do 6.30 więc wydaje mi się że się stopniowo przestawia (podobnie było jak wyeliminowywał pobudkę o 2 w nocy)
Itakasia może rzeczywiście anemia?
Ja puzzli jeszcze nie mam, teraz może się zastanowię czy nie rezygnować. Mały na razie na patchworku bawełnianym rozłożonym na prawie cały dywan urzęduje, choć wczoraj już wturlał się pod łóżeczko
Jeśli chodzi o święta, mam choinkę z mchu na stolik jeszcze w piwnicy (prawdziwa choinka jak co roku u mamy, u mnie nie ma miejsca), reszta - na gotowe jedziemy, bo ja kulinarnie to nie bardzo.
Edytowane przez entertete
Czas edycji: 2010-12-22 o 09:04
|