Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Udało się po poronieniu :D cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-22, 09:58   #2458
caprica6
Wtajemniczenie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

Cytat:
Napisane przez Karla604 Pokaż wiadomość
Moje właśnie też to już zwisy w ciąży na biust stosuje tylko tej musteli. Pocieszające jest to, że naprawdę dobrze dobrany stanik może zdziałać więcej niż operacja Ja znalazłam taki sklep gorseciarski, fakt za biustonosz płacę zawsze około 200 zł, ale dopierają mi go pod moje piersi
Warto zainwestowac w dobry biustonosz

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
No u mnie tez jest niezły cyc!!! kupiłam wczoraj stanik,juz taki do karmienia i uwaga rozmiar to 90D
90? Ile masz pod biustem?
Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
mnie wczoraj gin ważył to mialam 57,9 czyli 11kg na plusie od poczatku ciazy, ale podejrzewam ze przez swieta jeszcze ten 1kg mi przybedzie to bedzie razem 12kg czyli taka przyzwoita waga
Bardzo ladna waga
Cytat:
Napisane przez Karla604 Pokaż wiadomość
No ja mam 12.01 u mojego lekarza prowadzącego
Dasz radę, wytrzymasz
U mnie to będzie trudne, ponieważ teraz codziennie wstaję taka obolała. Bolą mnie pachwiny i nie wiem czy dobrze to się nazywa wzgórek łonowy poza tym po bokach biodra mnie bolą. Kurczę chyba mi się tam wszystko rozciąga Tym bardziej, że ja byłam wąska w biodrach. Jedyny plus tego wszystkiego to to że brzuch mi nie twardnieje i nie boli. Także przyjmuję te bóle, które mnie męczą, za przykry objaw ciążowy. Choć nie ukrywam, że do następnej wizyty będę siedziała jak na szpilkach.
Wspolczuje, tez tak mialam... pociesze Cie - pozniej powinno byc lepiej
Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki

Wreszcie zdecydowałam się do Was zawitać, przyjmiecie mnie?

Jestem wreszcie po wizycie, oczywiście była trochę za wcześnie (6tc), więc zobaczyłam tylko pęcherzyk i malutkiego Kropka. Ale wszystko jest na swoim miejscu i takiej wielkości jak trzeba. Pani doktor kazała teraz tylko pozytywnie myśleć
Wreszcie! Witaj Aniu
Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość

Chcę zamówić jeszcze parę rzeczy, ale mam trochę wątpliwości, np:
1.czy lepszy becik zwykły czy kokosowy?czy to bez większego znaczenia?
2.zamówić jedno czy dwa okrycia kąpielowe?
3.ile paczek podkładów poporodowych dla nas jest potrzebnych?
4.dla dziecka czapeczki zawiązywane czy nie?
5.ile par majtek jednorazowych a ile wielorazowych siatkowych?
1) Nie ma znaczenia.
2) 2
3) 2 paczki i kup tez jakies duze wygodne podpaski
4) ja mam niezawiazywane i sa w porzadku
5) u mnie zeszly chyba 2 paczki jednorazowych, zwykle majtki zalozylam na wyjscie
Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Taki miałam brzunio w 12tc
Super
Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
oj ja tez tak myśle
róznie to bywa, ja czasem karmiąc dziecko w nocy zasypiam ze zmeczenia a on sobie ssie, nie raz nie mam siły nawet na to żeby zaniesc Franka do łóżeczka
a przyznam się że jak byłam w ciazy to powiedziałam sobie że nigdy nie bede spała z dzieckiem, także ze wgledu na bezpieczenstwo jego, teraz tyle si e mówi o " śmierci łóżeczkowej"
jednak same widzicie po mnie że w praktyce bywa róznie

Dokladnie
Cytat:
Napisane przez Fridka Pokaż wiadomość
Załącznik 3616242

Załącznik 3616243

Załącznik 3616244

Załącznik 3616245

wrzucam Wam kilka upolowynych rzeczy

ciekawe kiedy wreszcie ubierzemy się w to wszystko z Jasiem
Super rzeczy!

Asia super ze maluszki rosna! To przykre ze maz mowi takie rzeczy. Faceci tez powinni chodzic w ciazy!
Co do biustu to przed ciaza mialam skromne 65d, teraz 65f i bardzo lubie ten rozmiar Na razie wygladaja dobrze, rozstepow nie mam, nie sa obwisle, troche mam wieksze sutki ale ogolnie wygladaja dobrze Mam nadzieje ze sie juz nie zmniejsza...
Za to teraz w ogole nie mam pupy! Mam 88 cm w biodrach a wczesniej bylo 94

Witam wszystkie, wpadlam tylko na chwile, zaraz ide sprzatac, strasznie mi sie nie chce bo jestem na nogach o 6 rano

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-12-22 o 10:00
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora