Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2010-12-22, 10:02   #2994
mysiopez
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 249
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Witam z rana, po prawie nie przespanej nocy. jak dzi¶ się moje dziecko ruszy to będzie cud.. od północy do 3 z małymi przerami cały czas się wiergał. Nie pomagała zmiana pozycji ani ciepła ręka męża na brzuchu. a póżniej to ja spać nie mogłam.. teraz czekaj± mnie zakupy. Musze wyj¶ć sama, a to mi się strasznie nie podoba, ale cóz, malz siedzi w pracy.

moja mama dzowniła.. i pytała się czy ja do niej na ¶więta przyjade, bo przecież ona chce mnie zobaczyć, a nie ma samochodu! (mieszka 60 km ode mnie). Kurde, poci±gi kobieto s±!! nerw.

cytrynko -
mój maz kilka miesiecy temu miał impreze integruj±c± z kolegami z pracy.. i wrócił też kilka godzin póżniej. Chciałam być zła na niego, ale jak zobaczyłam jak± ma czkawkę, to mi wszystkie nerwy przeszły i ¶miałam się przez dobre 30 minut.. bo on nie był w stanie mi nic opowiedzieć

wera - ja zawsze byłam samodzielna, bo tak zostałam wychowana. Teraz w ciazy, musiałam uważać na siebie i nie mogłam chodzić nigdzie daleko. teraz przez te ¶niegi to w ogóle sama nie wychodziłam. I żle mi z tym. Więc ciesz się tym, że możesz wychodzić i nie jeste¶ uzależniona od osób trzecich!!! bo uwierz... działa to zle na psychikę.

no, a ja lece na zakupy i galaretkę będe tworzyć.

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgło¶ do moderatora