Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moj facet.....
Wątek: Moj facet.....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-22, 11:09   #2
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax
Dot.: Moj facet.....

Cytat:
Napisane przez marciak0024 Pokaż wiadomość
mam dosc dziwny problem, moj facet zarzuca mi ze za malo rozmawiamy, nie zzywamy sie ( znamy sie od 2 miesiecy) tyle ze jak ja zaczynam jakis temat, temat ktory pozwoli mi sie dowiedziec czegos wiecej o nim to nie chce rozmawiac... Wg niego po 2 miesiacach znajomosci powinnismy byc juz przyjaciolmi, tak przynajmniej wynika z jego slow.... dziwny przypadek.... Wyczuwam w nim cos takiego ze gdy rozmawiamy podchodzi do tego egoistycznie, nie pyta mnie o plany, czasem gdy zaczne mowic o swoich planach, marzeniach tak sama z siebie , nic nawet nie odburknie, pokiwa glowa na znak ze slucha i tyle....

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

co o tym myslicie? moze potrzeba nam czasu aby sie dotrzec, aby komunikacja byla sprawna???
No rzeczywiście dziwnie..Zwykle na początku znajomści jest mnóstwo tematów do obgadania. Wystosuj jasny komunikat, bo skoro narzeka, że za mało się znacie, a nie podejmuje tematów, które zaczynasz, to może niech on też się trochę bardziej postara? Zacznie rozmowę, którą z kolei ty pociągniesz? Taki brak komunikacji już na początku nie rokuje dobrze.