2010-12-22, 11:09
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moj facet.....
Cytat:
Napisane przez marciak0024
mam dosc dziwny problem, moj facet zarzuca mi ze za malo rozmawiamy, nie zzywamy sie ( znamy sie od 2 miesiecy) tyle ze jak ja zaczynam jakis temat, temat ktory pozwoli mi sie dowiedziec czegos wiecej o nim to nie chce rozmawiac... Wg niego po 2 miesiacach znajomosci powinnismy byc juz przyjaciolmi, tak przynajmniej wynika z jego slow.... dziwny przypadek.... Wyczuwam w nim cos takiego ze gdy rozmawiamy podchodzi do tego egoistycznie, nie pyta mnie o plany, czasem gdy zaczne mowic o swoich planach, marzeniach tak sama z siebie , nic nawet nie odburknie, pokiwa glowa na znak ze slucha i tyle....
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------
co o tym myslicie? moze potrzeba nam czasu aby sie dotrzec, aby komunikacja byla sprawna???
|
No rzeczywiście dziwnie..Zwykle na początku znajomści jest mnóstwo tematów do obgadania. Wystosuj jasny komunikat, bo skoro narzeka, że za mało się znacie, a nie podejmuje tematów, które zaczynasz, to może niech on też się trochę bardziej postara? Zacznie rozmowę, którą z kolei ty pociągniesz? Taki brak komunikacji już na początku nie rokuje dobrze.
|