Ale nauczona juz podeszłam do czytnika z ta paczka a tam włąsnie 59,99 , podeszłam na dział z pampkami a tam te same pampersy z ceną 59,99 te same co lezały kilka regałow dalej niby w promocji!!
Przy kasie kazałąm spradzic jaka cena bo sa dwie rózne wybiło 59,99 , kasjerka kazała podejsc do reklamacji i niby kase oddzdza ... ta róznice..
W reklamacjach babka kazał podejsc i pokazac gdzie taka promocja była... poszłam z nią a ona szuka w tej stercie paczek.. :giga paki.... GIGA PAKI.. no jakie pampki sa giga paką.. skoro wszystkie maja swoje nazwy udawałą że szuka.. powiedziała że zaraz wysle pracowniak aby tu porzadek zrobił niby..
a ja jej móiwe że to jest oszuswto bo wszystcy biora niby z tej sterty i nikt na ceny nie patrzy nawyrzucałam jej powiedziała że może zwrócić kase oczywiscie że tak miałam zrobic bo 60 zł to nie promocja...
a za mna w kolejce kilka osób byo z podobnymi przypadkami co innego napisane ze promocja a inaczej an paragonach.. ale i tak zarabiaja na tym .. nie wszyscy patrza na paragony..
dzis mama w zwykłej drogeri kupiła mi 70 szt. za 49zł + chusteczki gratis tez Pampers.
JAK KTÓAS MA OPEN FM to polecam stację Na gwiazdke.. same świąteczne utwory
Pikenie dzis u nas.. mnóstwo sniegu szron na drzewach i soneczko