Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-22, 10:32   #3463
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia
Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV

Cytat:
Napisane przez Mysia1234 Pokaż wiadomość
Wczoraj byliśmy w tesco. Ale się ubawiłam. PROMOCJA PAMPERSY ZA JADYNE (UWAGA UWAGA) 59.99!!! 4-70szt.
To ja powiem cos na ten temat!!!

Po wykładach podjechałam do TESCO Z NADZIEJA NA PROMOCJE PAPMKÓW I BYŁA: uwaga
w innym dziale leżała na przejsciu góa wszystkich rodzajów i rozmiarów pampków z WIELIM napisem PROMOCJA napis taki
" PROMOCJA
PAMPERS Giga Paka
każdy rodzaj
jedyne 55,99"

Ale nauczona juz podeszłam do czytnika z ta paczka a tam włąsnie 59,99 , podeszłam na dział z pampkami a tam te same pampersy z ceną 59,99 te same co lezały kilka regałow dalej niby w promocji!!
Przy kasie kazałąm spradzic jaka cena bo sa dwie rózne wybiło 59,99 , kasjerka kazała podejsc do reklamacji i niby kase oddzdza ... ta róznice..

W reklamacjach babka kazał podejsc i pokazac gdzie taka promocja była... poszłam z nią a ona szuka w tej stercie paczek.. :giga paki.... GIGA PAKI.. no jakie pampki sa giga paką.. skoro wszystkie maja swoje nazwy udawałą że szuka.. powiedziała że zaraz wysle pracowniak aby tu porzadek zrobił niby..
a ja jej móiwe że to jest oszuswto bo wszystcy biora niby z tej sterty i nikt na ceny nie patrzy nawyrzucałam jej powiedziała że może zwrócić kase oczywiscie że tak miałam zrobic bo 60 zł to nie promocja...

a za mna w kolejce kilka osób byo z podobnymi przypadkami co innego napisane ze promocja a inaczej an paragonach.. ale i tak zarabiaja na tym .. nie wszyscy patrza na paragony..

dzis mama w zwykłej drogeri kupiła mi 70 szt. za 49zł + chusteczki gratis tez Pampers.

JAK KTÓAS MA OPEN FM to polecam stację Na gwiazdke.. same świąteczne utwory

Pikenie dzis u nas.. mnóstwo sniegu szron na drzewach i soneczko

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora