Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zerwanie z chłopakiem -ciągle pije
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-22, 13:09   #1
nikkitaa
Przyczajenie

Zerwanie z chłopakiem -ciągle pije

Witam.
Mam okropny problem i już nie wiem co mam z tym zrobić..
Kilka dni temu zerwałam z chłopakiem -bylismy razem ponad 18 miesiecy. On sie strasznie nie może z tym pogodzić, przychodzi do szkoły nachlany i z wódką (chodzimy do tej samej), zatacza się na schodach, prawie z nich spada. I tak od poniedziałku ... Pierwszego dnia zadzwoniłam do jego matki, żeby po niego przyjechała, bo jak nauczyciele zauważą, to go przecież wyrzucą, ale ona przyjechała, dała mu tik taki i pojechała -bo jej powiedział, że musi zdawać majce, choć ledwo na nogach stał.
Wczoraj również pił, dzisiaj go nie widziałam w szkole, ale kolega z klasy dostał sms że idzie znów pić...
Przyjaciółka go widziała chwile temu i podobno ledwo stał na nogach, był cały blady i totalnie nachlany. Dzwonie do niego i dzwonie, nie ma zasiegu nie wiem co robić, boje sie ze coś mu sie stanie...
Dodam że byłam jego pierwszą miłością, podobno takie się najbardziej przeżywa.
Chwali się ciagle, że pije i że bierze tabletki na uspokojenie, pisze mi to, robi mi wyrzuty.. Ciągle pisze, że on mnie tak kocha, a ja go zostawiłam i powoli i ja wysiadam psychicznie, ciągle sie boję że cos sobie zrobi -mówi że dla mnie by skoczył z mostu, a życie beze mnie nie ma sensu.. nie wiem co robić ;/
nikkitaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując