Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-22, 12:14   #3285
Pamela86
Zakorzenienie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
heh ja to robię też z myślą o sobie bo nie będę miała siły obiadki robic ja też mam teściową na wylocie, bo dom obok ale jak będę miała swoje to nie będę się musiała prosic żeby zrobiła to czy tamto... no ale wiadomo, jak coś przyniesie to też nie pogardzę a do lekarza mam się zgłosic 29.12 jeśli do tego czasu nic się nie urodzi a co do spraw łazienkowych to mnie właśnie jakoś tak dziwnie przytkało... a ostatnio to non stop latałam,...
nie no pewnie dobrze zrobilas bo po porodzie nie bedziesz miala sił ani czasu pichcic a tak wyjmiesz miesko i gotowe
moze akurat nie urodzisz do konca grudnia niech mały czeka na styczeń niech mu sie nie spieszy bo nie ma do czego
ja tez mialam ostatnio zastój ale od pn coś mnie tak wzieło, zreszta dzis cos czesto brzus sie spina i ciut pobolewa podbrzusze...

hahaha wlasnie mowili w radiu ze dzis jest swiatowy dzien orgazmu

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora