Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-22, 13:01   #306
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
o fajne te sanki na dluzej bedzie mial i spiworek tez fajny

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
hej mamuski

no i mamy kolejny watek
my po powrocie wyjazd sie super udal wczoraj bylismy u kardiologa i jest dobrze powiedzial ze na dziesiec razy jeszcze jeden raz sie nie domyka kolejna kontrola w maju lub czerwcu jak sobie chcemy wiec jestem szczesliwa a Hubciu lezy obok i ciumka duzego palucha od stopy

podczytalam tamten watek i widze ze znowu sie dzialo

aniaa
my tez nie ogarnieci do swiat jeszcze nawet choinki nie mam o narozniku nie wspomne ale chociaz Hubciowi wczoraj kupilismy w koncu prezent szczeniaczka uczniaczka i bardzo mi sie on podoba
super ze wyjazd udany. masz jakies fotki?

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
ufff, poszło, nie płakał, choć na początku lustrował teściową przez kilkanaście minut, ale jakoś go wzięła, potem nakarmiła i chyba jest okej. Potem musiałam wyjść, ale podobno było dobrze, tylko chyba źle zinterpetowali jego miałczenie i zamiast na drzemkę dali jeść od razu, ale spoko nauczą się.
no to ciesze sie ze sie udalo bo bardzo sie stresowalas.

dzieki dziewczyny za odp. odnosnie siadania. wlasnie mnie zdziwilo ze niby mial juz siedziec sam ale chcialam sie upewnic

niezawsze penie ludzi bedzie od groma w CH milego seansu i udanych zakupkow
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora