2010-12-22, 16:42
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
Napisane przez Red Lipstick
Wzorcownia jest na Chmielnej, koło kina Atlantic  . Z tego co wiem, to jest gdzieś jeszcze (po to sieć lumpeksów). Parv, mogłabys mi zdradzić, gdzie Ty chodzisz na ciuszki? 
Ja poluję na jakieś ładne platformy 
|
Moje botki też mają platformę bo inaczej bym się zabiła na bank, aż takie obcasy to nie dla mnie. Musi być jakiś element stabilizacyjny
Dzięki za adres, ja to szczerze mówiąc żadnego lumpeksu polecić nie mogę bo gdzie nie wejdę to nic znaleźć nie potrafię, nie wiem jak dziewczyny takie cuda tam wynajdują. Jak pracowałam na Powiślu to tam na Solcu był taki niepozorny sh, ale mieli dużo markowych ubrań. Poza tym jeszcze taki jeden przy kinie Femina, ale to vintage, chociaż też fajne rzeczy mieli. Szczerze nie mam cierpliwości do lumpeksów, trzeba szukać, grzebać, a mi zaraz to torebka przeszkadza, to mi gorąco, to brzydki zapach i się zniechęcam. Ale muszę zacząć bo wszystko mi z tyłka spada i na wiosnę cała garderoba do wymiany, a w sklepach się nie obkupię ze wszystkim bo mnie nie stać.
|
|
|