Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dlaczego przestały się kręcić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-22, 17:22   #154
Kropkaa
Rozeznanie

Dot.: Dlaczego przestały się kręcić?

Witam,

ja również mam problem z moimi włosami. Włosy zaczęły się kręcić jak miałam ok 15 lat.Był to taki normalny skręt, nie sprężynki. Jedynie co na nich robiłam to strzyżenie,bez farbowania,rozjaśniania. Około rok temu wybrałam się na pierwsze w życiu rozjaśnianie.Po którym nie zauważyłam żadnych zmian we włosach,używałam specjalnych kosmetyków i dalej się kręciły i było ok aż do września.Poszłam na drugie rozjaśnianie po którym włosy były bardziej rozjaśnione niż po pierwszym razie.Po tym rozjaśnianiu moje włosy prawie całkowicie mi się rozprostowały.

Inna Fryzjerka powiedziała mi może to efekt po silniejszym rozjaśnieniu. Dziś kupiłam za jej namową w sklepie z artykułami fryzjerskimi specjalną maskę regenerującą i wnikającą w strukturę włosa Inebrya Dry -T. Nie wiem czy pomoże w powrocie do kręconych włosów;/Ale spróbuję.

Nie wiem już co mam myśleć, nie stosuję żadnej diety, nie biorę hormonów.Jestem zdrowa.Zastanawiam się co było przyczyną.

Pozdrawiam

Zapuszczam paznokcie dzień:2
Kropkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując