2010-12-22, 17:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
Cytat:
Napisane przez MARIKA.S
Ależ sobie pospałam  mała jeszcze śpi  Potem w nocy będzie szaleć
Mój mąż wiezie właśnie choinkę, ponoć wieeelką, bo mniejsze już wykupione mieli. Zapłacił 45 zł więc nieźle
I oczywiście przed świętami zepsuł się nam samochód, coś z elektryką poszło i światła zaczęly nam świrować, ogrzewanie przestało grzać. Mąż dostał jeszcze za to mandat 
Dzisiaj był u elektryka i......450 zł....ja pierdzielę
Dziewczyny normalnie czuję, że lada dzień będziecie tłumnie napierać na odchowalnie 
Poczekajcie chociaż na po świętach 
Trzymam za Was kciuki.
Spirytus na receptę?? Ja kupiłam bez problemu w aptece internetowej doz. pl
|
mnie się zepsuło żelazko, a nikt nie ma pożyczyć, więc TŻ musi kupić.
Ja mam przykaz leżenia więc leżę, żeby główka tak bardzo nie napierała, ale chyba pojadę jutro do gina w południe, sama już nie wiem......Przynajmniej zadzwonię.
---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------
Cytat:
Napisane przez Jelly37
---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------
Wg tych pań,w młodości trzeba się uczyć,a dopiero później dzieci.
Ja urodziłam córke jeszcze w liceum,a jakimś cudem zdałam maturę,i to na czwórki i piątki.
Mnie też doprowadzają do szału te ''mohery''.
Wiadomo,że nie każda ze starszych osób taka jest,ale masz rację-robią przedstawicielom swojej grupy wiekowej kiepską renomę,że tak powiem.
A tak w ogóle, Muron,wytrzymasz
Dizi,ja bałam się,że przy drugiej ciąży będę mieć CC,bo w przeszłości(ale przed tamtą ciążą) 2 razy poroniłam...
Swoją drogą,powodzenia Wam życzę,mamusie styczniowe,żebyście wytrzymały jakoś do wyznaczonego terminu 
No i wszystkim mamusiom i ich rodzinom życzę Wesołych Świąt 
|
a ja zawsze się bałam, że mi ktoś moich "wad" nie uzna i nie pozwolą mi CC mieć;-)
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------
Cytat:
Napisane przez MARIKA.S
Ależ sobie pospałam  mała jeszcze śpi  Potem w nocy będzie szaleć
Mój mąż wiezie właśnie choinkę, ponoć wieeelką, bo mniejsze już wykupione mieli. Zapłacił 45 zł więc nieźle
I oczywiście przed świętami zepsuł się nam samochód, coś z elektryką poszło i światła zaczęly nam świrować, ogrzewanie przestało grzać. Mąż dostał jeszcze za to mandat 
Dzisiaj był u elektryka i......450 zł....ja pierdzielę
Dziewczyny normalnie czuję, że lada dzień będziecie tłumnie napierać na odchowalnie 
Poczekajcie chociaż na po świętach 
Trzymam za Was kciuki.
Spirytus na receptę?? Ja kupiłam bez problemu w aptece internetowej doz. pl
|
u nas choinka 150 cm 189 zł!!!!
|
|