Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie Część XXVI będziemy spamować nawet jak zakneblują nam usta :D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-22, 21:00   #162
szmyrk
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie Część XXVI będziemy spamować nawet jak zakneblują nam us

Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
Tez nie lubie piernikow!!! Mja rodzinka kocha ja nie bardzo... Moge piec i zjem kawalek ale... blee
Nie no, az tak to mnie chyba te pierniki nie obrzydzaja

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
co do barszczów to czasem był czerwony co prawda, ale jak mama zrobiła z grzybów i jak co roku pyta jaki wolimy to ja zaawsze - GRZYBOWY!!
(w końcu to ja bede go jadła najwięcej) do tego uszka z grzybami lub pieczarkami (tzn pieczarki też grzyby, ale raczej w uszkach przeważnie u mnie pieczarki są a barszczyk z suszonych grzybów)
To moze Ty masz taki barszcz jak ja

Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
U mnie jest barszcz czerwony zuszkami a w uszkach sa grzyb i zolty ser. A w drugich uszkach jest szybka, szpinak i ser
Co jest?

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Ja właśnie też nie znam "w realu" żadnej innej osoby, która nie lubi pierników. Wszyscy patrzą na mnie wręcz z wyrzutem, że nie lubię. Bo to tak nie ładnie nie lubić i nie jeść pierników. A w święta szczególnie
Ehe

Smerfetko, pytalas co mamy na wigilijnych stolach...
U mnie nie jada sie miesa w Wigilie (hurra!), oprocz, no jakze by inaczej, ryb... Mieso pojawia si na stole dopiero w swieta i wtedy dojadam wigilijne resztki, a pozniej musze sie zywic kanapkami (komu by sie chcialo w swieta gotowac ).
A zna ktoras kompot z suszek?

Edytowane przez szmyrk
Czas edycji: 2010-12-22 o 21:08
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora