Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-23, 09:18   #3145
karinaaa
Zadomowienie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

witam z rana po beznadziejnej nocy .Ostatnio tak mam ze budze sie po kilka razy ,a jak mnie wszystko boli,plecy,ramiona,nogi a jeszcze miałam mega skurcz łydki.Czuje się jakbym była cała poobijana ;(
Mój mąż jest chory od poniedziałku jak wrócił z pracy lezy w łóżku .Ju z spadła mu gorączka ale miał 4o stopni .
Więc wszystko na mojej głowie ,musiałam sama robic zakupy swiateczne a w pchanie wózka do miłych nie należy ale sobie poradziłam ,pózniej pomogli mi jeszcze znajomi ,bo musiałam zaliczyc polski sklep no i dzis jeszcze kupić mięsko i juz zaczynam pichcenie.nie wiem jak to wszystko uczynie bo jak stoje i zmywam to prawie rycze z bólu przez mój ból pleców A kiedy siedze tez mnie bola boki i kosc ogonowa
A wszystko musze sama zrobic bo w sobote mamy gosci ,wiec gotowanie i sprzatanie naleza do mnie .

Wstałam wczesnie bo moj mąż tak chrapał ze nie szło tego słuchac ,mam przynajmniej chwilke was przeczytać ,nadrobic i wypic kawkę

Dziewczyny ma któraś z was taki termometr 4 w 1 BabyOne? Ja taki kupilam ale on jest jakis beznadziejny w uchu mierzy temperasture wyzsza az o 2 stopnie na czole jak chce ,czasem wskazywal brak goraczki a mierzony w uchu pokazywal 40 .Moze mam jakis zepsuty czy jak
karinaaa jest offline Zgłoś do moderatora