2010-12-23, 10:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
Cytat:
Napisane przez sorina
Mirell ja jak byłam mała to też gubiłam rękawiczki i wogóle nie lubiłam nosić ,ale od kilku lat uwielbiam szaliki, czapki i rękawiczki  Kolekcja prawie dorównuje tej z
|
Aż tyle 
Ja to mam tylko jedne czarne skórzane rękawiczki na mrozy (miałam jeszcze takie długie ale.. zgubiłam )
Cytat:
Napisane przez sorina
Dobra pochwalę się wam bo już nie mogę wytrzymać  Dostałam wczoraj paczkę z prezentem od mojego BF 
|
Świetne! 
Te lizaki to też mnie sie podobają, ale za każdym razem jak je oglądam wydaję mi się za długie Mogłabyś zmierzyć ile mają bez karabińczyka? 
A ja właśnie wróciłam z Yes i mam moje charmsy 
Oczywiście -30% ale najpierw Pani mi chciała sprzedać w normalnej cenie, powiedziałam o zniżce to po dziesięciu telefonach (z czego pięć w celu dowiedzenia się jak zapisać zniżkę w systemie, ale się nie dziwię bo oni ledwo się tam otworzyli), no i w efekcie bez problemu z uśmiechem na ustach sprzedała mi ze zniżką 
Mikołaj jest świetny, ale powiem Wam, że w życiu za normalną cenę bym go nie kupiła, ze zniżką to już tak Miałam sanie z choinką, to teraz mam mikołaja i renifera co je pociągnie O lodziku nie będę już wychwalać bo mnie się od początku podobał 
Ha, i jeszcze dostałam do tego znowu opłatek, katalog w wersji XXL (mały już miałam) i ... kalendarz w wersji XXS (jest taki sam jak ten co wygrałam tylko kilka razy mniejszy )
Ale się cieszę  
Spróbuję jakoś zdjęcia zorganizować, ale nie wiem czy znajdę ten cholerny kabel Bo mój laptop dzwonili że naprawią dopiero po świętach
Edytowane przez Mirell
Czas edycji: 2010-12-23 o 11:00
|
|
|