Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-23, 10:59   #533
Mirell
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Mirell ja jak byłam mała to też gubiłam rękawiczki i wogóle nie lubiłam nosić ,ale od kilku lat uwielbiam szaliki, czapki i rękawiczki Kolekcja prawie dorównuje tej z
Aż tyle
Ja to mam tylko jedne czarne skórzane rękawiczki na mrozy (miałam jeszcze takie długie ale.. zgubiłam )

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Dobra pochwalę się wam bo już nie mogę wytrzymać Dostałam wczoraj paczkę z prezentem od mojego BF
Świetne!
Te lizaki to też mnie sie podobają, ale za każdym razem jak je oglądam wydaję mi się za długie Mogłabyś zmierzyć ile mają bez karabińczyka?

A ja właśnie wróciłam z Yes i mam moje charmsy
Oczywiście -30% ale najpierw Pani mi chciała sprzedać w normalnej cenie, powiedziałam o zniżce to po dziesięciu telefonach (z czego pięć w celu dowiedzenia się jak zapisać zniżkę w systemie, ale się nie dziwię bo oni ledwo się tam otworzyli), no i w efekcie bez problemu z uśmiechem na ustach sprzedała mi ze zniżką

Mikołaj jest świetny, ale powiem Wam, że w życiu za normalną cenę bym go nie kupiła, ze zniżką to już tak Miałam sanie z choinką, to teraz mam mikołaja i renifera co je pociągnie O lodziku nie będę już wychwalać bo mnie się od początku podobał

Ha, i jeszcze dostałam do tego znowu opłatek, katalog w wersji XXL (mały już miałam) i ... kalendarz w wersji XXS (jest taki sam jak ten co wygrałam tylko kilka razy mniejszy )

Ale się cieszę
Spróbuję jakoś zdjęcia zorganizować, ale nie wiem czy znajdę ten cholerny kabel Bo mój laptop dzwonili że naprawią dopiero po świętach

Edytowane przez Mirell
Czas edycji: 2010-12-23 o 11:00
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora