2006-07-30, 19:22
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dla miłośników BIEGANIA :)
Suz,
moja trenerka od stretchingu namawiała mnie swego czasu na uczenie się jogi z książek - a dokładnie chodziło jej o to, żebym wykorzystała niektóre figury z jogi podczas rozciągania. No cóż, nie zrobiłam tego ale może ta jej rada będzie dla Ciebie argumentem "za"
Olu, zgadzam się, że uczenie się z książki jest marnym substytutem prowadzonych zajęć, ale czasem można zgodzić się na takie rozwiązanie z braku innej możliwości.
Suz, jeśli chodzi o Twoją nową fryzurę to ja zdecydowanie wolę Cię w 100% blond. Z jasną czupryną wyglądasz bardziej dziewczęco, a przynajmniej tak wynika ze zdjęć.
Ale jeśli coś Cię pocieszy to postanowiłam wkleić moje zdjęcie, więc będziesz mogła odwdzięczyć się za moje komplementy i skomentować moją fryzurę 
Załącznik 508304
A zdjęcie wklejam, bo już wiem, że nie zrobię zdjęć podczas biegania. Mój mąż wyjeżdża i zabiera aparat, a ja w sumie też za chwilę wyjeżdżam i biegać będę o tyle, o ile jest to możliwe z plecakiem pełnym sprzętu do wspinaczki 
Postanowiłam zatem wrzucić moje zdjęcie skakankowe, ale zapewniam, że podczas biegania wyglądam dokładnie tak samo
A nie, przepraszam, właśnie zauważyłam, że na zdjęciu skaczę w sandałach, a biegam zawsze w butach. Co prawda w butach, które Inch skrytykowała, więc może lepiej, że się tu nimi nie chwalę. 
|
|
|