2010-12-27, 01:28
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Essence cz. VII
tak sie zastanawiam co bym chciała z ewentualnych limitowanek.
Nie chcę znów wpakować się w niepotrzebny zakup jak przy Metalics - mianowicie 2 lakiery i magnes, który użyłam raz i rzuciłam do pudełka z lakierami do mnie wkurzył. W dodatku nie podobają mi się kolory lakierów zupełnie bez sensu...
Na pewno kupie top coat. Lubię takie bajery i wiem, ze będę używać rzęsy są kuszące.. okaże się jak zobaczę je na żywo, ale pewnie i tak kupię, bo jak leżą to jeść nie wołają i nie tracą terminu ważności
boję się, że skusicie mnie na kredki i biały cień 
Potrzebuję więcej swatchy
z baśniowej to tylko czerwony lakier i czerwone błyszczydło nic więcej bo nie lubię takich budyniowatych.
w której limitce będzie beżowy/nude błyszczyk? coś mi się łomocze w głowie, ale nie wiem gdzie... a może to w my secret 
w sumie czarny cień tez bym przygarnęła, tak do rozcierania kresek tylko chciałabym taki nie osypujący się, bo mam już magika z Manchattanu, który robi mi piegi przy nakładaniu :P
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe.
S. Mrożek
Edytowane przez agata_slomka
Czas edycji: 2010-12-27 o 01:33
|
|
|