Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój ukochany jest gorszy w łóżku niż mój ex.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-27, 01:41   #3
zagadka19
Raczkowanie

Dot.: Mój ukochany jest gorszy w łóżku niż mój ex.

Cytat:
Napisane przez HotterThanFire Pokaż wiadomość
mam jedną dobrą rade - porozmawiaj z nim o tym. Jesteś dla niego pierwszą partnerką w łóżku? Może to wynika z jego niedoświadczenia? Zastanów się też, co robił tamten, czego nie robi ten i.. zasugeruj obecnemu Tż, że mogłby zacząć robić takie rzeczy..
nie jestem jego pierwszą partnerką, można powiedziec że jest bardziej doświadczony ode mnie (ale nie jakoś bardzo)

to trudno ocenić, jak pisałam nie wynika to z taktyki (mój obecny chłopak ma bardzo dobrą taktykę, wie gdzie są strefy erogenne zna pozycje itd) chodzi raczej o coś wewnątrz
tamten mnie szalenie pożądał, a zarazem widać było że wielbi całe moje ciało i całą mnie kocha wszystkimi zmysłami
a teraz mam tylko poprawny sex, ja wiem że mój chłopak także mnie kocha, tak jak tamten, ale chyba nie potrafi tego tak pokazać i przekazać tego na namiętność

tutaj nie wiem co zasugerować, nie nauczę ukochanego bycia namiętnym, trochę dzikim, bo tego wzroku, ruchów nie umiem po prostu przekazać, nauczyć

może jakoś wyzwolić, tylko jak?

Edytowane przez zagadka19
Czas edycji: 2010-12-27 o 01:42
zagadka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując