2010-12-27, 12:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Cytat:
Napisane przez rabbitka
Efcia90 zdecydowanie przewrażliwiona jesteś, podobnie jak Agata, nie widzę większej różnicy w kolorze  lepiej podciąć włoski nawet te 2 cm zawsze to zdrowiej dla nich
Adzi fajnie Ci wyszło, ale faktycznie włoski wyglądają jakby trochę oberwały  mam nadzieje, że uda Ci się je zregenerować
Czekoladowo nie poddawaj się i nie nakładaj ciemnej farby! ja wiem, że te rudości przeszkadzają, sama chodzxiłam z miesiąc z rudo żółtymi włosami i patrzeć na siebie nie mogłam, ale jak położysz teraz ciemną farbę to cała droga, którą włosy przeszły była na marne... wstaw fotki może nie jest tak źle!
Caskada Ty to kusisz tymi odżywkami :P u mnie gliskura nie ma, więc nie przetestuje 
|
No ja juz tak 2 miesiac chodze i juz powoli mam dosyć... moze po prostu blond nie jest mi pisany i już. Na zdjeciach oczywiscie wcale nie ma tragedi... ot ciemniejszy srodek włosów - nawet ładny kolor wychodzi wiec nie wiem czy jest sens wklejać bo to i tak nie oddaje rzeczywistości.
Żeby dojsc do jakiegokolwiek ładnego odcienia blondu to jest długa droga...
I mam w tym momencie wybór. Albo nałozyc farbe ciemny blond i je regenerowac, zapuszczac, miec po prostu ładne włosy.
Albo niszczyc je dalej, gdzie juz widac ze one sa zniszczone... wiec nawet jak dojde do blondu to bede musiala je sciac o połowe Są pocieniowane od połowy długosci i wygladaja coraz gorzej...
|
|
|