Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie Część XXVI będziemy spamować nawet jak zakneblują nam us
Cytat:
Napisane przez dymka
|
No cos Ty, moderowanie to jednak spory obowiazek i znajac siebie, wolalabym sie raczej tego nie podejmowac 
Ale ciesze sie, ze mnie rozumiecie 
Cytat:
Napisane przez saming
A i widzę, że pisałyście o prostych włosach...
Ja jestem za! Sama mam proste włosy i żeby normalnie wyglądały to muszę się tyle przy nich narobić, co kręconowłose przy swoich lokach... Czasem lepiej mi pokręcić włosy na wałkach i ten skręt wygląda lepiej niż moje proste, które pod niczym nie chcą się układać... i co mam niby wtedy zrobić. To się tak wydaje, że jak ktoś ma proste włosy to zero problemów, pielęgnacji, wystarczy szampon i odżywka.
|
Ano pisalysmy, bo to nie jest sprawiedliwe.
Cytat:
Napisane przez Narek
Bez przesady, na Wizażu nie ma żadnej nagonki na proste włosy ze strony Kręciołków
Podforum dla kręconych powstało dlatego, bo pielęgnacja zakręconych włosów różni się od tej naszej. Jasne, że większość fajnych artykułów jest właśnie tam, ale to ze względu na to, że dziewczyny dużo buszują w Internecie i wrzucają ciekawe kąski. My też możemy to robić na zwykłym, Pielęgnacyjnym, bo to właśnie podforum jest dla prostowłosych(a przynajmniej ja tak to rozumiem) 
Chcecie, piszcie do Złosia, zróbcie sondę, czy ktoś chciałby, żeby powstało podforum stricte dla prostych włosów, ale wątpię, żeby ten pomysł przeszedł, bo co później stałoby się z Pielęgnacyjnym?
|
Nie przesadzam, troche przejaskrawilam. Forum pielegnacyjne jest dla WSZYSTKICH, nie tylko i nie glownie dla prostowlosych. Nie wiem dlaczego porady dla kreconowlosych nie mogly tam zostac, tylko musialy sie odszczepic w imie niejasnopojetej wyjatkowosci
Problem jest spory, bo nie tylko wizazowy - kaskow dla kreconowlosych nie brakuje, z poradami dla prostowlosych jest tzw. bida z nadza - sprobuj cos znalezc, ja nie raz probowalam, nie tylko na polskich stronach.
Twoim zdaniem tez pielegnacja wlosow prostych jest az tak banalna, ze ma co o tym pisac?
Pytasz, co staloby sie z pielegnacyjnym, gdyby prostowlose rowniez zapragnely miec swoje podforum... Szkoda, ze nikt nie mysla o tym, jak bardzo zuobzeje to forum po wydzieleniu osobnego dla kreconowlosych 
Cytat:
Napisane przez Asia19x
Ehh, ja ponarzekam znowu 
Spotkałam koleżankę, która nie muszę dodawać opórcz odżwyki i szamponu niczego więcej nie używa, włosy miała krótsze niż moje, a teraz patrzę, z długością mnie prześcignęła  No i Ona rozjaśnia do tego te włosy... Ze złości zwinęłam włosy w kok i nie będę rozpuszczać przeznajbliższy tydzień. Jeszcze końcówki mi się starsznie zwinęły, w takie ślimaczki, zawsze tak mam jak podetnę 
|
No co Ty, nie widziwiaj. A jakie wlosy ma kolezanka, proste? 
Cytat:
Napisane przez trinee
Cześć Dziewczyny
Ja również mam paskudny nastrój i tak gęstą atmosferę w domu, że siekierę można by zawiesić
W pierwszy dzień świąt popis dał mój brat, który przyjechał na święta z Poznania, w Wigilię mama miała "zły" dzień i krzyczała na wszystkich 
A wczoraj brat rano pojechał i mama się z babcią pokłóciła. Już obiad był na stole a my pojechaliśmy... dużo by pisać  . W domu wieczorem był ciąg dalszy szopki świątecznej i dziś również. Czepia się o wszystko.
Nie rozmawia z nikim oprócz brata, przez telefon.    nienawidzę świąt  
Najgorsze, że mama będzie aż do przyszłego poniedziałku w domu
Wolałabym mieć zajęcia teraz, a później jak ona w pracy bym miała wolne
Tato też ma wolne i również wolałby iść do pracy. Wytrzymać się w takiej atmosferze nie da 
|
Wspolczuje 
Cytat:
Napisane przez saming
W ogóle wkurzyłam się moooooocno
Mieszkanie które wynajmuję ma 2 zamki - zazwyczaj zamykamy z kolegą na jeden, bo mi jeden klucz nie działa, więc żeby nie robić problemów. Wcześniej też koledze nie działał ale on ostatnio sobie naprawił a z moim nadal jest coś nie tak. No i wszystko ok- tylko on twierdził, że przyjedzie po świętach w ŚRODĘ i nie będzie problemu, bo na święta zamknął na ten mój nie działający klucz, wiecie - mieszkanie zamknięte na 4 spusty, i wszystko byłoby ok gdyby nie napisał mi, że wraca... w NIEDZIELĘ w nocy!!!!
A ja muszę w środę wieczorem tam być, bo w czwartek muszę umowę do pracy podpisać, OBIECAŁAM koleżance że spędzę z nią sylwestra, zaprosiła też innych itd, i pracę mam w sobotę i teraz to ch.jnia z patatajni!!!!!! A ja nawet nie mam żadnego autobusu tak, żeby wrócić w niedzielę wiecozrem tylko popołudniu- a jak wrócę to co? mam stać pod drzwiami kilka godzin?? W poniedizałek będę musiała jechać ale przecież kurde mam też zajecia na uczelni, no to co ten patałach sobie myśli... Jestem mega wkurzona.
|
Ale pacan. A mozesz sie wyprowadzic, ale tak, zeby jemu to bylo jaknajbardziej nie na reke? 
Cytat:
Napisane przez Chatul
Warszawianki, da się na stronie ZTM-u sprawdzić ile czasu planowo powinien jechać autobus albo tramwaj z jednego przystanku na inny?
Już nieaktualne. Znalazłam ;o A się tego naszukałam 
|
Wasz ZTM jest pod tym wzgledem beznadziejny do potegi Dobrze, ze z KZK GOP-em nie ma (chociaz) takich problemow
Cytat:
Napisane przez kejtigda
Dziewczyny mogę zrobić tak że dam olejek rycynowy na włosy, potrzymam zmyje nałożę WAX na godzinkę i zmyje czy już WAX lepiej darować bo to będzie za duże obciążenie?
|
Ja tak czasem robie, z tym, ze zostawiam rycynke na noc, rano myje, nakladam Waxa(Waksa? chyba jednak tak, ale nie pamietam dlaczego), trzymam z godzinke i splukuje. Moim wlosom nie jest za duzo
|