2010-12-27, 15:36
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
Cytat:
Napisane przez sorina
Mirell jednorożec musi być bo jak był ten konkurs na stworzenie charmsa to wygrała dziewczyna która chciała jednorożca, nutki i statek, a sami powiedzieli że będą robić te co wygrały.
Co do kasy to zostało mi w portfelu 150 zł więc mogę zaszaleć ,a jak patrzę na moją bransoletkę to aż się prosi żeby były te czerwone sanie i mikołaj  Te z amore la vita to bysmy chyba gdzies w połowie stycznia brały 
|
To wtedy tak, fajny by był jednorożec, najlepiej srebrny ze złotym rogiem 
A Ty teraz po świętach chcesz dokupić gwiazdkowe charmsy?
Cytat:
Napisane przez sajf
Witajcie i te z amazon i Amore la vita mają capuccino w ofercie więc i może doczekamy się ich w naszych rodzimych sklepach?
|
Cytat:
Napisane przez sorina
Ja napisałam do YES i do Apartu czy beda mieli któryś z tych charmsów. Napiszcie też to może sami wpadną na to że przydałoby się takie sprowadzić 
|
Mam nadzieję, że zdążą się pojawić, pewnie będzie jaka nowa kolekcja na wiosnę (nie licząc wielkanocnej) Sama zapytam YES na FB jutro jak wrócę 
Ja bym była chętna na 100% na przynajmniej jeden z tych dwóch co pisałam, ale jeszcze nie wiem jak z kasą wyjdzie jak będziecie zamawiać, póki co za gwiazdkową chcę dokupić trochę ze starszych z Verony co jeszcze nie mam a mnie się podobają 
sorina, z tą odpowiedzią pewnie będzie że NIE, ale słabo im wierzyć, przecież Apart swojej rękawiczki się wypierał
|
|
|