Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-27, 15:36   #1041
Mirell
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Mirell jednorożec musi być bo jak był ten konkurs na stworzenie charmsa to wygrała dziewczyna która chciała jednorożca, nutki i statek, a sami powiedzieli że będą robić te co wygrały.
Co do kasy to zostało mi w portfelu 150 zł więc mogę zaszaleć ,a jak patrzę na moją bransoletkę to aż się prosi żeby były te czerwone sanie i mikołaj Te z amore la vita to bysmy chyba gdzies w połowie stycznia brały
To wtedy tak, fajny by był jednorożec, najlepiej srebrny ze złotym rogiem
A Ty teraz po świętach chcesz dokupić gwiazdkowe charmsy?

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Witajcie i te z amazon i Amore la vita mają capuccino w ofercie więc i może doczekamy się ich w naszych rodzimych sklepach?
Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Ja napisałam do YES i do Apartu czy beda mieli któryś z tych charmsów. Napiszcie też to może sami wpadną na to że przydałoby się takie sprowadzić

Mam nadzieję, że zdążą się pojawić, pewnie będzie jaka nowa kolekcja na wiosnę (nie licząc wielkanocnej) Sama zapytam YES na FB jutro jak wrócę
Ja bym była chętna na 100% na przynajmniej jeden z tych dwóch co pisałam, ale jeszcze nie wiem jak z kasą wyjdzie jak będziecie zamawiać, póki co za gwiazdkową chcę dokupić trochę ze starszych z Verony co jeszcze nie mam a mnie się podobają

sorina, z tą odpowiedzią pewnie będzie że NIE, ale słabo im wierzyć, przecież Apart swojej rękawiczki się wypierał
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora