Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne przygody
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-31, 12:54   #1
Malinezja
Zadomowienie

Smile

Wakacyjne przygody

Tak mnie naszło po powrocie z nad morza żeby założyć taki temat... Otóż zdarzyło wam się pójść na całość podczas wakacyjnego wyjazdu? Z nieznajomym..? Lato, morze, swoboda, gorące dni i noce sprzyjają takim przygodom...

Ja jestem na bierząco bo w ten weekend poznałam nad morzem pewnego chłopaka, z drugiego końca Polski, który w dodatku niebawem spowrotem wyjeżdża za granicę. Był naprawde sympatyczny, przystojny, wysoki, wysportowany, brunet.. no długo by wymieniać. Poznaliśmy się na plaży, on był ze swoimi znajomymi a ja ze swoimi. Później było pare piwek, dyskoteka, taxówka.. Pojechaliśmy na plaże, we dwoje, zaczynało się już pomału rozjaśniać. Położyliśmy się na piasku i kochaliśmy. Nie zwraliśmy uwagi na ewentualnych przechodniów, na nic, Liczyliśmy się tylko my i nasza przyjemność.
Po wszystkim wróciliśmy do reszty, impreza się skończyła, posiedzieliśmy jeszcze na plaży wszyscy razem i trzeba było się rozstać. Każdy w swoją stronę.
Niczego nie żałuje z tego przeżycia, jedyne co to chciałabym Go kiedyś jeszcze spotkać, żeby dowiedzieć się choćby ile miał lat... Wtedy to się nie liczyło.
Przeżyliśmy razem raptem kilka godzin a wiem, że zawsze będe tą noc wspominać i wspominać. I zawsze na myśl o 29 lipca 2006 na mojej twarzy pojawi się uśmiech

A jak z waszymi wakacyjnymi przygodami Wizażanki?

Edytowane przez Malinezja
Czas edycji: 2006-07-31 o 18:27
Malinezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując