Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-27, 20:30   #1095
snowprincess
Rozeznanie

Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
Wiecie co, coś dziwnego jest z tym murano fioletowym. Strona yes wykazuje to z niebieskim kwiatkiem, a pandora (polska) wykazuje z białym. I ani na jednej stronie ani na drugiej nie ma tych dwóch koralików równocześnie (i dlatego myślałam, że to jest jeden i ten sam koralik, tylko akurat czasem jest niebieskawy a czasem bardziej biały), numerki też mają podobne...
Mi się wydaje, że to jest ten sam koralik.
Ja mam dwa takie murano wczoraj wkleiłam fotki murano noszą się super!

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Wrzucam foto!

Jeżeli chodzi o Pandorę to ostatnio nic mi się nie podoba, chcialabym żeby zrobili coś nowego ze srebra (tego za 99zł) zeby ta bransoletka więcej miała charmsów okolicznościowych.
Nawet się cieszę, że nic mi się również nie podoba.. bo mój portfel odetchnie w końcu z ulgą
Kupiłam rowniez sobie dziś buty w CCC w cenie murano fajnie to brzmi

Fotka mojej bransoletki poniżej. Zdjęcia w ciągu dnia są o niebo ładniejsze. Kolor murano inaczej wygląda niż przy lampie błyskowej.
Nie chciało mi się jej układać do zdjęcia, wiec zrobiłam jak jest..
Boskie to nowiutkie Murano

Ja dziś kupiłam koszule z Zary i okulary z Monnari i razem zapłaciłam o kilka zł więcej niż jedno Murano... ups jaki my mamy śmieszny przelicznik.
Ja też czekam na nową kolekcję Pandorki, może wypuszczą coś niedługo - na walentynki? Postanowione, że dotyrzymam słowa i będę kupować nowe koraliki tylko w promocjach nie moja wina, że Yes dał -30% i tym sposobem za jednym zamachem 4 koraliki Mam nadzieję, że w Wawce Pandora zrobi walentynkową promocję trzymajmy kciuki!
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora