2010-12-27, 21:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DAJ PIŁKEEEE Mistrzynie Świata w spamowaniu przedstawiają odsłonę 12. loży Łona
Cytat:
Napisane przez Beautiful lie
do tej pory pamiętam tańca i tej muzyki się nie zapomina niestety tańczyliśmy na zakończenie podstawówki
|
Ja tańczyłam chyba 2 z 3 możliwych ^^ Podstawówka&studniówka, nikt się nie wyrąbał, na szczęście obaj moi partnerzy czuli rytm (a jak nie, to ich poprawiałam ), a muzykę (poloneza z Pana Tadeusza) uwielbiam strasznie. Jest piękny, patetyczny i wzruszający 
Cytat:
Napisane przez Callitus
Dżoa, kurczę, myślę, że na pędzle nie ma co żydzić  A Pixie to naprawdę dobra firma, pędzle trzymają mi się rok bez żadnych odgnieceń, nic nie wypada, do tego są milusie i taaaaakie miękkie
A tak nawiasem, ja z Pixie się nie polubiłam specjalnie, do tego drogie są jak na minerały 
|
Wiesz, mam jakiś-takiś półokrągły chyba z Clinique, dawno temu ukradziony Mamie... lubię go, ale czy półokrągły byłby dobry? 
Z tego, co patrzyłam na all, są dużo lepiej opisane kolory - ponoć nawet można wysłać swoje zdjęcie do właścicielki firmy, i ona dobierze odcień (! dla mnie nowość ), który zazwyczaj faktycznie pasuje. Ale wciąż się zastanawiam, czy w ogóle bawić się w te minerały. Może jeszcze nie teraz...
Cytat:
Napisane przez kaska31_
|
Stawiam na Anastasiego. Z tej dwójki - zagranicznych - ma większe zasługi, więc moim zdaniem bankowo On. I cóż, że nie będzie lubiany? 
Cytat:
Napisane przez Amy4594
S@motność w sieci.
|
Fajna książka Filmu nie widziałam, ale książka była naprawdę niezła... podobał mi się fakt, że przewijały się w niej takie ciekawostki m.in. naukowe (albo np. wątek z kokainą ). Sama historia w tej chwili nie jest już niczym nowym... ale nieźle się to czyta 
Mi brat sprezentował na Gwiazdkę książkę Something borrowed i mimo zamykających się oczu oraz języka (musiałam się przestawić z XIX-wiecznego na współczesny angielski), od razu parędziesiąt stron pękło 
Cytat:
Napisane przez Karola20
Dobra a teraz ogłoszenie parafialne w związku z Sylwestrem (...)
|
Zaraz wyślę te pieniądze, a co do przyjazdu... proponuję, jak na MG - Wawę Zachodnią, bo stamtąd mamy przeca od razu transport do Żelkowa, a po co tłuc się po mieście, skoro możemy z jednej podróży nasze tyłki od razu do drugiego środka transportu ruszyć? 
Musimy jeszcze tylko godziny w miarę zgrać, i tym najlepiej zajmijmy się dzisiaj i jutro (przy czym - jutro będę znowu cały dzień poza domem, ale potem nadrobię i ustosunkuję się )
Cytat:
ja na swoim legitymacyjnym nie wyszłam aż tak źle  podoba mi się
|
To może jakoś wytrzymasz do końca daty ważności, ni? 
Ja lubię tylko moje dowodowe foto... ale tam retusz jest porządny A w tym roku czeka mnie wyrabianie nowego paszportu 
Cytat:
haha, zobacz jak wychodzisz w bombkach
|
Nieeeeeeeee!!
Przypomniałaś mi mmsa od Karoli!
I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere
|
|
|