Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DAJ PIŁKEEEE Mistrzynie Świata w spamowaniu przedstawiają odsłonę 12. loży Łona Fajt.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-27, 21:33   #1282
joaa
Zakorzenienie

GG do joaa
Dot.: DAJ PIŁKEEEE Mistrzynie Świata w spamowaniu przedstawiają odsłonę 12. loży Łona

Cytat:
Napisane przez Beautiful lie Pokaż wiadomość
do tej pory pamiętam tańca i tej muzyki się nie zapomina niestety tańczyliśmy na zakończenie podstawówki
Ja tańczyłam chyba 2 z 3 możliwych ^^ Podstawówka&studniówka, nikt się nie wyrąbał, na szczęście obaj moi partnerzy czuli rytm (a jak nie, to ich poprawiałam ), a muzykę (poloneza z Pana Tadeusza) uwielbiam strasznie. Jest piękny, patetyczny i wzruszający
Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
Dżoa, kurczę, myślę, że na pędzle nie ma co żydzić A Pixie to naprawdę dobra firma, pędzle trzymają mi się rok bez żadnych odgnieceń, nic nie wypada, do tego są milusie i taaaaakie miękkie

A tak nawiasem, ja z Pixie się nie polubiłam specjalnie, do tego drogie są jak na minerały
Wiesz, mam jakiś-takiś półokrągły chyba z Clinique, dawno temu ukradziony Mamie... lubię go, ale czy półokrągły byłby dobry?

Z tego, co patrzyłam na all, są dużo lepiej opisane kolory - ponoć nawet można wysłać swoje zdjęcie do właścicielki firmy, i ona dobierze odcień (! dla mnie nowość ), który zazwyczaj faktycznie pasuje. Ale wciąż się zastanawiam, czy w ogóle bawić się w te minerały. Może jeszcze nie teraz...

Stawiam na Anastasiego. Z tej dwójki - zagranicznych - ma większe zasługi, więc moim zdaniem bankowo On. I cóż, że nie będzie lubiany?
Cytat:
Napisane przez Amy4594 Pokaż wiadomość
S@motność w sieci.
Fajna książka Filmu nie widziałam, ale książka była naprawdę niezła... podobał mi się fakt, że przewijały się w niej takie ciekawostki m.in. naukowe (albo np. wątek z kokainą ). Sama historia w tej chwili nie jest już niczym nowym... ale nieźle się to czyta
Mi brat sprezentował na Gwiazdkę książkę Something borrowed i mimo zamykających się oczu oraz języka (musiałam się przestawić z XIX-wiecznego na współczesny angielski), od razu parędziesiąt stron pękło
Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
Dobra a teraz ogłoszenie parafialne w związku z Sylwestrem (...)
Zaraz wyślę te pieniądze, a co do przyjazdu... proponuję, jak na MG - Wawę Zachodnią, bo stamtąd mamy przeca od razu transport do Żelkowa, a po co tłuc się po mieście, skoro możemy z jednej podróży nasze tyłki od razu do drugiego środka transportu ruszyć?

Musimy jeszcze tylko godziny w miarę zgrać, i tym najlepiej zajmijmy się dzisiaj i jutro (przy czym - jutro będę znowu cały dzień poza domem, ale potem nadrobię i ustosunkuję się )
Cytat:
ja na swoim legitymacyjnym nie wyszłam aż tak źle podoba mi się
To może jakoś wytrzymasz do końca daty ważności, ni?
Ja lubię tylko moje dowodowe foto... ale tam retusz jest porządny A w tym roku czeka mnie wyrabianie nowego paszportu
Cytat:
haha, zobacz jak wychodzisz w bombkach
Nieeeeeeeee!!
Przypomniałaś mi mmsa od Karoli!

volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!<

If you're going crazy just grab me and take me
I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere

joaa jest offline Zgłoś do moderatora