2010-12-27, 22:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!
Dziewczyny, gdzie Wy widziałyście te wyprzedaże w Re ? Byłam kolo 14 w Dominikańskiej i kilka szmat poupychanych na wieszakach z pomarańczowymi metkami, a reszta normalnie ceny jak z kosmosu (sweter jak z bazaru za 150 zł, pfffffff) 
W każdym razie Mohito porażka, szmaty o jakości wołającej o pomstę do nieba, -50% to one nigdy nie widziały, co najwyżej 20,30 zł w dół i to też tak 1/3 sklepu, reszta to coś, co nazywają nową kolekcją i nie jest przecenione.
Venezia całkiem sympatycznie jeśli chodzi o kompletnie nienadające się do niczego w naszym klimacie buty zamszowe, torebki z 500 na ok. 300 zł, jeśli ktoś szuka. Prima Moda symbolicznie kilka złotych w dół, i strasznie tępe ekspedientki - chwytam torbę, a babka do mnie, że to Hermes i nawija tra la la Dawno sie tak nie uśmiałam.
Mango stoi z cenami z zeszłego tygodnia, spodziewam się koło piątku drugiej tury.
Acha, i jeszcze raz polecam Promod, bo można wygrzebać kurtkę skórzaną za 250 zł przecenioną z 700 zł i swetry z 200 zł na 49.
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach. 
|
Edytowane przez szugarbejb
Czas edycji: 2010-12-27 o 22:49
|
|
|