Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-27, 21:49   #3812
mrowak
Zakorzenienie

Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV

Rany koguta- za Wami nadąrzyć Od wczoraj czytam i dopiero dogoniłam-oczywiście nie pamiętam co komu miałam odpisać poza tym, że:
-Gmyrelko trzymam kciuki za chorowitka małego-oby szybko wydobrzał, bo szkoda maluszka
-PoP, ja do stolicy to najpewniej w jakiś weekend, a Ty wtedy do domu lecisz więc d... blada
-Asiulek, Wercia robi więcej niż moja Gabi!
-Megi, no kurcze-a już miałam nadzieję, że się u Was poprawiło coś.... (a moje PW to doszło w ogóle???)

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Zapomniałam sie pochwalić że mamy 11-tego zęba to dolna 4
powariowaliście???? a u nas tylko dwie dolne jedynki@!

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Nawet ostatnio Zawitkowski na pytanie kiedy dziecku dajemy poduszke do spania, to powiedział jak samo pójdzie i tą poduszke sobie weźmie i położy

.
i jeszcze a propos poduszki i Zawitkowskiego- czasem rodzice sie upierają, że chceliby niemowlaka kłaść na poduszce-rada: proszę wziąć niezmywalny flamaster i sobie tę poduszkę narysować na prześcieradełku

nie zdążyłam życzeń napisać świątecznych, może noworoczne dam radę

szybkie pytanie: Maxi Cosi Tobi czy Romer King Plus? Ma ktoś? Opinie? Sugestie? Bo Mikołajowi wszelkiemu powiedzieliśmy, że dla nas na prezent chcemy dorzutkę do fotelika, to teraz wypadałoby coś kupić A na poważnie to już naprawdę jest za mała do tego, który ma nadal. Maxi Cosi widzieliśmy dziś w sklepie, ale średio Gabryśka dała się wpasować, a Romera będą mieli dopiero po nowym roku, a ja bym chętnie już wyszukała na allegro i kupiła.

co do porodu, to pamiętam jak kicając na piłce na porodówce powiedziałam, że Gabryska to rodzeństwa mieć nie będzie, ale GDYBY się przytrafiło, to pewnie chciałabym jednak próbować znowu sn (cc to ewentualność) Tak w głębi duszy to chyba jestem z siebie dumna, że udało się sn.

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2010-12-27 o 21:50
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora