Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wybór pierścionka zaręczynowego i oświadczyny zwierciadłem podejścia Tż do związku?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-27, 22:51   #12
Ananasowa86
BAN stały

Dot.: Wybór pierścionka zaręczynowego i oświadczyny zwierciadłem podejścia Tż do zwią

Dzięki Dziewczyny za szczerość..
Jeśli chodzi o status związku - jesteśmy ze sobą prawie 3 lata, mamy oboje nieco ponad 20 lat, więc z etapu niepoważnych nastolatków już wyroślismy

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Prawdę mówiąc mi to trochę wygląda jak albo krótki (roczny? ) związek, albo zwiazek nastolatki z nastolatkiem czy niewiele starszym facetem.

Podsumowując: niedojrzały gdzie facet nie ma żadnych myśli o przyszłości skonkretyzowanych.

Ona marudziła miesiąc o pierścionku to tam jakiś bazarkowy świecący kupił, na jakimś letnim spacerze powiedział o co mu dupę truła, od razu zaznaczając, że to nie na poważnie, nie na serio, i nie oficjalnie (mówiąc wprost., że to NIE ZARĘCZYNY bo zaręczyny oznaczają planowanie ślubu... ).

No i tyle mniej więcej.

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Aha, cyferki za nickiem nie są przypadkowe z 1 strony do 30 jeszcze troche mam, z drugiej 18 lat też już nie mam, wiele moich koleżanek w moim wieku ma już śluby za sobą czy nawet dziecko, nie żebym czuła presje otoczenia, ale nie wydaje mi sie z kolei żebym była za młoda na ślub, a co dopiero na zaręczyny..;p
Ananasowa86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując