Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DAJ PIŁKEEEE Mistrzynie Świata w spamowaniu przedstawiają odsłonę 12. loży Łona Fajt.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-27, 21:56   #1286
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20
Dot.: DAJ PIŁKEEEE Mistrzynie Świata w spamowaniu przedstawiają odsłonę 12. loży Łona

Cytat:
Napisane przez klaudiabp Pokaż wiadomość
Jasne już, jasne
no! Grzecznie
A co z Sylwestrem? Będziesz

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Karola mnie życzyli tego co roku,ale w teraz już kogoś mam,a oni o tym wiedzą...
Ale to nic takiego. Jak ja miałam faceta to mi też go życzyli przy każdej nadarzającej się okazji bo zapominali, że go mam i tak z przyzwyczajenia mi klepali te życzenia. Mimo, że D. znali bardzo dobrze bo często nas/ mnie w domu nawiedzał

Cytat:
Napisane przez Amy4594 Pokaż wiadomość
Coś pamiętam. najlepiej wychodzę na słit fociach do lustra.
Szit! Wiedziałam, że zapomniałam o najważniejszym! Strzeliłam sobie we Wigilię ostatniego, najświeższego trenda czyli... słit focię w bombce I pochwaliłam się tylko Joaa ale muszę ją znaleźc i wysłac Wam na poczte. Zrobiłam ją speszyli dla Was i z myslą o Was

Cytat:
Napisane przez olivia86 Pokaż wiadomość
a ja chętnie
Ci nowość

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
poświąteczna zamuła
A żebyś wiedziała. Nadrobiłam dziś w pracy Wasze gÓpoty w wymiarze 5 stron i byłam taka padnięta, że szok

Cytat:
Napisane przez joaa Pokaż wiadomość
Ja tańczyłam chyba 2 z 3 możliwych ^^ Podstawówka&studniówka, nikt się nie wyrąbał, na szczęście obaj moi partnerzy czuli rytm (a jak nie, to ich poprawiałam ), a muzykę (poloneza z Pana Tadeusza) uwielbiam strasznie. Jest piękny, patetyczny i wzruszający

Nieeeeeeeee!!
Przypomniałaś mi mmsa od Karoli!
Ja tańczyłam w gimnazjum i na studniówce i z chęcią zatańczyłabym jeszcze dziesiątki razy... Właśnie do tego z "Pana Tadeusza" Jest przemegawspaniały. Chyba se załaczę studniówkę zaraz

Haaaa!
Aj em roks!

Cytat:
Napisane przez Beautiful lie Pokaż wiadomość
nie mów, że zrobiła sobie zdjęcie w bombce i Ci je wysłała ...
Owszem!

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Pegg- błagam. Nie zamulaj. Jak się sypie to trzeba robić wszystko żeby poprawić humor. Zobaczysz że jak się z Nami podałnisz to wszystko sie ułoży! Poza tym to Sylwester! Kiedy masz się bawić jak nie wtedy! No i jeszcze Ci się trafia okazja zabrania tyłka z dziewojami. Nie będziesz musiała sama jechać. No weeeeeeśśśśśs. Nawet nie wiesz jak chcę Cię zobaczyć na lajfie!!!! Plisssss Zobaczysz, że jak przyjedziesz to nie pożałujesz

Joaa- no własnie mi teraz autobusy pozmieniały i z Zachodniej nie ma już tego uroczego starego grata do Żelkowa Musicie i tak dostać się na Okęcie i stamtąd dopiero do mnie. Albo z Zachodniej albo Centralnej do Grodziska a póxniej do mnie. Ale to już Stef Was odbierze. Bez nerw

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora