Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niewychowane i co za tym idzie niebezpieczne psy:/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-31, 13:51   #1
aniielica
Zakorzenienie

Niewychowane i co za tym idzie niebezpieczne psy:/

Dzisiaj wychodziułam sobie spokojnie z poczty. Przy schodach ktoś przywiazał psa. Pies strasznie ujadał, a jak mnie zobaczyć to sie na mnie rzucił i chciał gryźć. Przeszkodził mu w tym tylko kaganiec. Gdyby nie to zostałabym pogryziona. Nie znosze niewychowanych psów. Sama mam owczarka szkockiego i nie wyobrażam sobie sytuacji, zeby mój pies zostawiony pod sklepem rzucił się na kogoś albo jakby nie miał kagańca, żeby ugryzł. Dlatego, ze mój pies jest ułożony i wychowany. Jak ktos nie potrafi wychować wypierdka, który ledwo odrósł od ziemi to chyba nie powinien mieć psa.

Co by było, gdybym szła z małym dzieckiem? Przecież napędziłoby to dzieciakowi ostrego stracha i pewnie dziecko bałoby sie wtedy wszystkich psów. Albo gdyby pies nie miał kagańca, jak to często bywa... Po prostu brak mi słów. Jestem maxymalnie wkurzona przez tą sytuację. Chciałam poczekać na właściciela psa i go po prostu zjechać z góry na dół... Szkoda, ze nie miałam czasu.
aniielica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując