Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-28, 11:47   #4337
ego_ego
Wtajemniczenie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Może ja dlatego nie mam zgagi, bo hektolitrami piję mleko. Mlekiem zapijam dosłownie wszystko nawet śledzie

Kurde wczoraj mnie non stop wywalało z wizazu

Matko ja też mam dziś usg, tż w domu i tak planujemy zabrać Kaśkę, chyba lekarz wpuści do gabinetu na usg?? W sumie fajny facet z niego, zobaczymy.

Spadam do mamy na kawę
no to dobra jesteś z tym mlekiem, ale ja też lubię pić chociaż do śledzi jeszcze nie próbowałam

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
No to jestem z powrotem!

Maja siusiaka nie ma Lekarz powiedział,że 100% pewności żaden lekarz mi nie da,ale jak mu wspomniałam,że w 21 tygodniu dostałam 80% szans na płec żeńską,to stwierdził,że on mi daje o wiele więcej,bo nic dryndającego nie widzi Bardzo się cieszę,bo powoli kompletuje wyprawkę i niewiele mam niebieskich rzeczy :P

Poza tym,moje Słoneczko waży 1418 g i jak pan doktor powiedział,jest to waga książkowa,z czego niezmiernie się cieszę i jestem przeszczęśliwa! Nie widziałam buźki malutkiej,bo była obrócona w drugą stronę,ale to już mało ważne..

Aaaa,termin porodu zmienił mi się na 1 marca,więc nie zdziwię się,jak znajdę się na porodówce z końcem lutego (oby nie 29!!! ) I to na tyle...

Dziękuję za trzymanie kciuków,jesteście Kochane

coralady dziękuję.. teraz ja trzymam kciuki za Twoją dziewuszkę

ego_ego sama widzisz,2 tygodnie cięzko wytrzymac,a co dopiero miesiąc! Tragedia,naprawdę. Wiem,że do wszystkiego można się przyzwyczaic,ale to jest jednak rozłąka...za dużo nas łączy,żeby to olac...
wow, jakie super wieści dla Majeczki, że taka duża rośnie
a
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora