Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na etorebce znowu ruch, nie zasypie nas zimowy puch - etorebka cz.21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-28, 11:51   #2495
harajuku-fish
Zakorzenienie

Dot.: Na etorebce znowu ruch, nie zasypie nas zimowy puch - etorebka cz.21

Cytat:
Napisane przez lady_chwila Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pamiętacie jak pisałam, że moja Vivien z reklamacji znowu ma parę skaz? Ale zdecydowałam się, że ją sobie zostawię, bo od dawna ją chciałam.. I tak sobie leżała. I stwierdziłam, że zabiorę ją ze sobą na zakupy dziś. I moje zdziwienie, ale nie da się jej otworzyć!!!!!! A wcześniej zapięcie działało. Teraz praktycznie nie da się przesunąć tego "przycisku" (aż mnie boli palec od próbowania) + utknęła zapięta.

edit. O jednak ją otworzyłam!! Ale teraz nie da się zamknąć !
z tymi wadami vivien to już nie jest śmieszne.....
reklamuj jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
naprawdę mi się nie chce, więc musiałam sobie jakiś powód znaleźć do niewychodzenia

chyba też tak zrobię a potem porobięzdjęcia starym torebkom coby własne posty edytowaś w katalogu i go trochę uzupełnić

widzę w szklanej kuli że kilka sztuk wróci ... ale wtedy to musisz od razu klikać
no widzisz może jakimiś się wymienimy

a ja w swojej kuli widzę że jej nie kupię
poza tym chyba czekam już na nową kolekcję

bo nic mnie aż tak nie zachwyca aby kupować;]

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
No kapcie pantofle, papucie, laczki
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kape%C4%87 rodzaj obuwia przeznaczony do noszenia po mieszkaniu To tylko w krakowie mówi sie kapcie? znowu jestem inna

dziękuje już wróciłam, w h&m tylko jedne mieli kapcie, więc wzięłam jakie były helou kity ,śmieszne są

Krynica, wyjazd sylwestrowy
ja znam te wszystkie określenia..jednak najczęściej mówimy papcie, papucie, lacie

ja dostałam pod choinkę papcie w różową panterkę

Edytowane przez harajuku-fish
Czas edycji: 2010-12-28 o 12:09
harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora