2010-12-28, 13:22
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.
Cytat:
Napisane przez aja1
Matko ja też mam dziś usg, tż w domu i tak planujemy zabrać Kaśkę, chyba lekarz wpuści do gabinetu na usg?? W sumie fajny facet z niego, zobaczymy.
Spadam do mamy na kawę 
|
super, mała zobaczy siostrzyczkę świetna sprawa, opowiedz, jak było
Cytat:
Napisane przez 87czarna
No to jestem z powrotem!
Maja siusiaka nie ma 
|
świetnie, że Majeczka jest Majeczką i pięknie rośnie w dodatku, książkowa waga, hoho
Cytat:
Napisane przez Tity
A w ogóle wyjęłam z szafy moje rurki sprzed ciąży...ciekawość mnie zjadła. Założyłam, wszystko cacy, ja do zapinania, a tu nawet lekko ścisnąć nie można  Biodra mi się rozrosły, że hej. Mam nadzieję, że to minie 
|
no nieźle, że w ogóle weszłaś, kobieto, ja na wszelki wypadek ciuchów sprzed ciąży nie tykam mnie też się biodra rozrosły... i biust nadal przybiera, ja nie wiem, co za miseczkę będę zaraz nosić i gdzie ja to kupię, w życiu z takimi rozmiarami nie miałam do czynienia, poza B nigdy nie wyszłam, a to z E zaraz wyrosnę
Cytat:
Napisane przez Eirene1987
a no to dzięki 
a mój jeszcze czkawki nie miał albo ja nie czuję  niedobry no 
|
dziecku czkawki życzysz, mamo wyrodna? 
Cytat:
Napisane przez iwa00
Hej dziewczynki. Nie było mnie parę dni i narazie nic nie poczytałam będę powoli was nadrabiać. Napiszę tylko, że drugi dzień świąt był koszmarny. W nocy z 25/26 mnie i synka zaczęły męczyć wymioty cała noc nieprzespana. drugi dzień świąt cały przespałam nic nie jadłam tylko trochę wody piłam, synka męczyła straszna biegunka i mąż z nim na ostrym dyżurze był  oj to był koszmarny dzień. wczoraj już było lepiej a dziś już jest ok. także po troszku będę nadrabiać zaległości. pa
|
biedactwa, współczuję...
Cytat:
Napisane przez olsza30
cześć dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze wogóle pamiętacie, udzielałam się troszkę w pierwszym i drugim wątku, dziękuję ego ego za prywatną wiadomość z linkiem do kolejnej części. Nie odzywałam się tak długo z kompletnego braku czasu, miałam spory remont no ale teraz już wszystko wróciło do normy i odświeżony pokoik dla córci czeka.
|
pamiętamy i witamy z powrotem!
Cytat:
Napisane przez ptysza
witam was serdecznie
pewnie mnie nie pamietacie  dolaczylam do was 2 tygodnie temu, i za raz trafilam do szpitala  z bardzo wysokim cisnieniem i obrzekami
21 grudnia przyszła na świat nasz córeczka Emilka 
niestety ciąża została przerwana w 29 tc ze względu na bardzo duże zagrożenie stanem przedrzucawkowym
proszę was wszytstkie o pozytywne fluidy dla mojego maleństwa, jest pod respiratorem w inkubatorze
kruszynka jest w ciężkim ale stabilnym stanie  walczy jak może
nasze największe szczęście waży zaledwie 1000gram i mierzy 37 cm
wierze ze bedzie dobrze
|
ptysza, trzymajcie się mocno z córeczką, trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było ok i koniecznie dawaj znać, jak się dzieciątko rozwija i czy wszystko dobrze!
|
|
|