Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-28, 14:42   #535
mamuska_82
Przyczajenie

Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)

Ja właśnie wróciłam z zakupów.Miały być tylko dla mnie,nic moim chłopcom miałam nie kupowac-a tu jak zwykle-ich obkupiłam a sobie nic.Stwierdziłam ze napewno pozbede sie pare kg wiec na co wydawac kase. Kosmetyków też sobie nie kupuje bo tym zajmuje sie mój M.(troche to dziwne co??) No cóż on sie tym zajmuje zawodowo i o dziwo to on wie co dla mnie a co nie Dzisiaj musze poszukac skakanki bo gdzies ją upchnełam jak byłam w ciązy i zacząc skakac.A wieczorkiem wczoraj zrobiłam z 60 brzuszków i wynik taki był że w nocy nie miałam siły wstac do malucha bo brzuszek mnie bolał CO do zdrowego nawyku odżywiania u dzieci to oczywiscie jestem za tym -ale jak go wprowadzic skoro my mieszkamy w domu z dziadkami ktorzy rozpieszczają wnuki czym mogą i jak mogą.A jak na nich krzycze to dają małemu po kryjomu (tak w tajemnicy przed mamą) bo wiedzą ,ze bym krzyczałam na nich.Ależ sie rozpisałam-a tu trzeba iść obiad gotować dla moich panów.
mamuska_82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując