Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Efekty biegania
Wątek: Efekty biegania
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-31, 16:18   #735
Takietam
Zadomowienie

Dot.: Dla miłośników BIEGANIA :)

Cytat:
Napisane przez suzana
Ale się dziewczyny rozpisałyście

Takietam wyglądasz bosko! Boska figura i długie włosy. Ja chyba nigdy takich nie zapuszczę - od dwóch lat walczę by przejść obecną długość .... Muszę Cię o coś zapytać - robiłaś to zdjęcie w Szkocji? Uwielbiam taką architekturę. Wyglądasz tak ślicznie podczas tych podskoków, że postanowiłam wyjąć z szafy własną skakankę.

Wiem, że ciemny kolor mnie postarza i najlepiej mi w bardzo jasnym blondzie. Ale od rozjaśniania chyba zmienił mi się kolor włosów i nie jestem w stanie osiągnąć „ulubionego” odcienia. Nie mówiąc już o tym, że włosy są w opłakanym stanie. Jakiś czas temu sama eksperymentowałam z włosami i doprowadziłam się do wyglądu kurczaczka. Żaden fryzjer nie chciał podjąć się ściągania koloru, wszyscy proponowali krótkie ścięcie włosów. Pasemka były jedynym wyjściem. Teraz jeszcze trochę widać żółć na końcach – mimo że ścięłam włosy.
Nie przejmuj się włosami, wyglądają dobrze, tylko traktuj je delikatnie i na pewno wrócą do formy. Polecam Wax do włosów jasnych (można kupić w aptece) - to mój główny kosmetyk (jest lepszy od Waxu do ciemnych włosów)
A zdjęcie zrobione zostało we Włoszech w Toskanii. To dom naszych znajomych i masz rację, jest niesamowity. Cały urządzony w starym stylu - kocham to miejsce
Takietam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując