Dot.: dretwienie rak
Witajcie babeczki !
Ja po pierwszym dniu pracy po urlopie. STRASZNIE BYŁO. Takie nerwy i stresy, że szok. Muszę znów się w całą machinę wkręcić i przywyknąć. Nie wiem jak u Was pracujących atmosfera w pracy, ale u mnie do bani. Każdy każdemu wilkiem. Trzeba dużo siły by to wszystko znosić "life is brutal" ( nie wiem czy dobrze z pisownią ).
Do domku wróciłam leciutko znużona więc marzy mi się chwilowy odpoczynek. Myślałam, że mi coś podrętwieje lub pomrowi z nerwów, ale nie, dosłownie nic. Jedynie co dziś mi dokucza to pęcherz, ale biorę Furaginum, no ale może to z tego powodu, że w badaniu moczu wyszły liczne bakterie. Pobiorę parę dni ten lek i zrobię badania ponownie i zobaczymy. Aha boli mnie dziś większość zębów, dosłownie, a nic tam nie jest. Jak nie urok to .... Zawsze musi się coś dziać.
Słuchajcie a jak jest faktycznie z tymi badaniami potasu i magnezu ile to kosztuje prywatnie? Może bym sobie zrobiła. Żelazo mam ok, bo robiłam w zeszłym roku. Robiła któraś z Was prywatnie? Czy drogo ?
Wersta witaj na wątku !
To dobra wiadomość że masz tylko niedobory tych pierwiastków. Ale trzy dni ich brania i oczekiwanie efektów to trochę za krótko, to może potrwać nawet ze trzy ale miesiące. O smi-e nie myśl bo to daleka droga. Zobaczysz efekty brania magnezu+potasu i po badaniu kręgosłupa.
Zmykam chwilowo odpocząć a potem czeka mnie gotowanie obiadku na jutro, mam w planach czerwony barszczyk. Mniam
|