Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Efekty biegania
Wątek: Efekty biegania
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-31, 16:53   #736
inch
Zakorzenienie

Dot.: Dla miłośników BIEGANIA :)

Cytat:
Napisane przez suzana
Inch randkuje
ostatnio bardzo. chyba aż za dużo

Cytat:
Napisane przez suzana
Już Ci wklejam linki: http://testosterone.pl/product_info.php?products_id=492 –zastanawiam się, czy on naprawdę na mnie działa, czy sobie to wmawiam – bo czuję ostrego „kopa”. Dla ciekawostki dodam, że na Tomka nie działał w ogóle (nawet w zwiększonej porcji). Od wczoraj biorę też to: http://testosterone.pl/product_info.php?products_id=468 – dla regeneracji. Jest okropne, przypomina mi w smaku x-panda. Teraz napiszę coś przerażającego – kiedy piłam go dziś naczczo myślałam, że „oddam” go z powrotem – i to całkiem poważnie.
Suz, ja bym kawy już nie piła skoro zażywasz takie 'energizery'. To się może źle skończyć. Osobiście się troche przestraszyłam, kiedy otworzyłam linki, bo wiesz, że czasem takie rzeczy mogą mieć nieciekawe skutki uboczne (mówię o sercu i przemęczeniu organizmu od ciagłego bycia w gotowości, rozumiesz). Ale skoro mówisz, że to działa i to nie jest placebo...

Cytat:
Napisane przez suzana
Inch - jeszcze o jodze – jeśli dostanę się do szkoły to nie będzie możliwości zapisania się na zajęcia. Nie wiem nawet czy będzie możliwość opuszczania murów szkoły. Jak się nie uda (tfuuu) to zapiszę się na jakąś sztukę walki – zastanawiałam się nad judo. A jak będzie można to wezmę cały karnet na różne zajęcia i popróbuję również jogi.
Primo, uda się. Secundo, nie wytrzymam bez Ciebie- Ty w murach, ja tutaj. Tertio, bardzo dobry pomysł z tym karnetem. Nie mówię, bo zrobiłaś mi smaczka

I jeszcze jedno co do włosów (rety, jakie mamy plotkowe off topy ) - mi pomogło obcięcie włosów i pozbycie się spalonych końcówek itd. To była duża zmiana, ale z perspektywy czasu widzę, jak dużo dała
inch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując