2010-12-28, 20:27
|
|
Raczkowanie
|
Galeria Anny Magdaleny
Witam wszystkie dekupażowe pasjonatki!
Właśnie rozpoczęłam zabawę w decou i czekam na oceny dobre i złe 
Tyyyyle się naczytałam o tej technice i naoglądałam waszych pięknych prac i tak mnie coś tknęło przed świętami. Spróbowałam! Mam co prawda ukończone liceum plastyczne, ale bardzo rzadko znajduję czas, żeby coś stworzyć, bo pracuję w zupełnie innym zawodzie.
Chciałabym osiągnąć szybko dekupażowe mistrzostwo, a co!! hehe bo marzą mi się mebelki i różne drobiazgi dekupażowe w moim wymarzonym mieszkanku, które już niedługo kupimy z moim TŻ
To moje pierwsze dwie prace, od razu trafiły spod choinki do bliskich mi osób, z myślą o nich je zrobiłam i przede wszystkim brałam pod uwage ich gusty 
Od raz składam samokrytykę:
- "japończyk" powstał z mniejszej serwetki we wzorek patchworkowy, okropnie cieniutkiej, która od razu przy próbie wklejenie sie podarła (chyba mi tak ręce drżały z wrażenia ). Miałam tylko jedną taką serwetkę i musiałam pokombinowac ze wzorem i pociąć na kawałeczki żeby starczyło na 3 świeczniki. Przez to jest jak jest ale 3 świeczniki okleiłam 
- lakierowałam 5 warstw ale bez przeszlifowania, bo zapomniałam a jak mnie olśniło to było już za późno bo by nie wyschły na czas ale powierzchnia wyszła dośc gładka mimo wszystko.
Czekam na opinie i pozdrawiam
Edytowane przez AnnaMagdalenaZ
Czas edycji: 2011-02-23 o 10:32
|
|
|