Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsza praca.. ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-28, 21:56   #1
Kradziejka_
Rozeznanie

Pierwsza praca.. ;)

Moje drogie kobietki.. i nie tylko

Piszę może i w nieodpowiednim dziale, ale tutaj zagląda Was najwięcej, a i przeszukując forum odpowiedzi na swoje pytanie nie znalazłam.

Mam lat 18 i jestem w maturalnej klasie. Mam szansę starać się o pracę w sklepie odzieżowym na weekendy. Kasa i możliwości niewielkie, ale jednak zawsze coś Problem w tym, że muszę najpierw doręczyć CV. No i w sumie ok, wiem jak ma to wyglądać, ale mam problem co np: umieścić w wykształceniu.. Czy wystarczy Waszym zdaniem napisać o gimnazjum i to, że jestem w trakcie nauki w LO? Potem znajomość języków na jakimś tam poziomie, zainteresowania... i co dalej? Doświadcznie? W sumie to brak poza dorywczą pracą w wakacje w roli kelnerki. Liczy się ? Pomyślałam, że może to jakoś pozytywnie wpłynąć, bo to kontakt z ludźmi, z klientem itd. Jestem w kropce. Jakoś tam sobie bym pewnie poradziła, ale wolę się trochę upewnić, bo to dla mnie ważna sprawa Ogólnie to CV raczej skąpe.. nawet szkoła jeszcze nieukończona, doświadczenie kiepskie ale próbować chyba nie zaszkodzi..

Jak możecie, to pomóżcie, doradźcie

Z góry dziękuję
narysuję je.. ich każdy mały cień..

Kradziejka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując